دلایل ترکیدگی مرکبات
درختان مرکبات نیازهای مختلفی از جمله خاک حاصلخیز، آفتاب کامل، محیط کنترل شده، اقلیم گرمسیری یا نیمه گرمسیری، آبیاری سبک و مواد غذایی وافر دارند.

درختان مرکبات نیازهای مختلفی از جمله خاک حاصلخیز، آفتاب کامل، محیط کنترل شده، اقلیم گرمسیری یا نیمه گرمسیری، آبیاری سبک و مواد غذایی وافر دارند.
اخبار سبز کشاورزی ؛ ترکیدگی پوست میوه، یکی از عوامل خسارتزا در تولید مرکبات محسوب میشود که اصول صحیح باغداری و تغذیه میتواند تا حدود زیادی از این خسارت جلوگیری کند. ارقام پرتقال و نارنگی نافدار، مستعدترین ارقام برای ترکیدگی هستند.
آبیاری سنگین و ترکیدگی میوه
مهندس عبدالرضا موسوی، مدیر عامل سابق شرکت کشت و صنعت جیرفت در ارتباط با عارضه ترکیدگی میوه مرکبات گفت: در یک طرح تحقیقاتی ۳ ساله با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان در محدوده باغ مرکبات ۱۴۵۰ هکتاری کشت و صنعت جیرفت به این نتیجه رسیدیم که عارضه ترکیدگی میوه ، بیش از حد معمول بر روی میوه های لیموی آب شیراز و لمون لیسبون، به دلیل آبیاری سنگین بعد از تنشهای خشکی خرداد و تیر، در اوایل مرداد اتفاق میافتد.
بیشتر بخوانید: گرما درمانی راهکار کاهش ضایعات مرکبات
وی ادامه داد: هر چند مصرف سولو پتاس در اوایل خرداد قبل از وقوع گرمای شدید توام با بادهای خشک و سوزان عارضه مذکور را کاهش میدهد.
