آخرین خبرها:
شناسه خبر: 12424

عرصه مهیا برای سرمایه‌گذاری گردشگری در گیلان

اهمیت صنعت گردشگری در سند تحول دولت جمهوری اسلامی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اسناد بالادستی کشور مطرح شده

عرصه مهیا برای سرمایه‌گذاری گردشگری در گیلان
اهمیت صنعت گردشگری در سند تحول دولت جمهوری اسلامی به عنوان یکی از مهم ترین اسناد بالادستی کشور مطرح شده و استاندار گیلان بعنوان نماینده عالی دولت در استانی که قطب گردشگری است هشدار داد، معطلی سرمایه گذاران قابل بخشش نیست و مدیران خاطی برکنار می شوند.
به گزارش مزرعه سبز به نقل از ایرنا، نام گیلان، تداعیگر واژه سفر شده و توسعه گردشگری گیلان شاخصه ای پررنگ در میان دیگر ظرفیتهای استان است که می تواند علاوه بر رونق اقتصادی ، نشاطی مضاعف در جامعه ایجاد نماید؛ گسترش گردشگری چیزی فراتر از اقتصاد می بخشد و آن گسترش صلح و دوستی، حفظ حقوق انسان و طبیعت و ارتقاء سطح فرهنگ و هنر است.
رئیس جمهوری در یکی از سفرهای اخیر استانی خود بر اقتصاد گردشگری تاکید کرد و بیان کرد سرمایه گذاری در این حوزه وضع بغرنج بیکاری را بهبود و اقتصاد را تقویت می کند و در همین راستا استاندار گیلان نیز اوایل هفته جاری در نخستین نشست خبری خود با فعالان عرصه رسانه هشدار داد: امروز دغدغه کشور تولید و اشتغال است؛ لذا در بخش سرمایه گذاری با احدی تعارف نداریم و معطلی سرمایه گذاران را پشت در های ادارات را نخواهم بخشید.
اسدالله عباسی گفت: نکته مهمی که در بنگاه های تولیدی اتفاق افتاده و در گیلان منحصر به فرد است صدور مجوزهای بینام است که شرایط را برای سرمایه گذاران تسهیل می کند؛ امروز با افتخار میگوییم ۵۲ مجوز بی نام در بخش های گردشگری، صنعتی و کشاورزی صادر و تشریفات حذف شده است.

سرمایه گذاران گردشگری معطل نمی مانند

سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان بنا به تغییر نگاه کلان استان نسبت به سرمایه گذاری و تسری آن در بخش گردشگری از تهیه ۴۴ بسته فرصت سرمایهگذاری طبیعی در استان خبر داد.
ولی جهانی گفت: با عنایت به ضرورت تهیه بستهفرصتهای سرمایهگذاری جذاب و سهولت امور سرمایه گذاران، تهیه این قبیل از بسته ها با دارا بودن کمترین موانع در دستورکار این اداره کل قرار گرفته است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان با اشاره به تهیه ۴۴ بسته سرمایهگذاری طبیعی افزود: این بسته ها شامل عرصه هایی از امور اراضی و راهو شهرسازی استان است که برای برخی از آنها مجوز های بی نام صادر شده است.
جهانی اضافه کرد: صدور مجوزهای بدون نام در راستای دستور استاندار به منظور کمکردن مراحل بروکراسی اداری بوده و فرصتهای یادشده با انتخاب سرمایهگذار از طریق مراجع قانونی آماده واگذاری به منظور انجام سرمایه گذاری بوده که تحقق این برنامه ها نوید ایجاد فرصت های شغلی مؤثر و پایدار را می دهد.
وی گفت: همچنین ایجاد زیرساخت مناسب به منظور تسهیل سرمایهگذاری در بافت های تاریخی موجود در استان با تهیه بستههای جدید و شناسایی بافتهای تاریخی نیز در دستورکار است که به زودی این فرصتها از طریق پرتال ادارهکل در دسترس سرمایهگذاران قرار خواهد گرفت.

پالایش بسته های سرمایه گذاری در گیلان

معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان نیز در این خصوص بیان کرد: با توجه به هماهنگی های کلان استان در سطح استانداری ،این اداره کل،اقتصاد دارایی و منابع طبیعی برای تهیه فرصت های سرمایه گذاری با تهیه این بسته ها بستر سرمایه گذاری انجام شده که تا به امروز به ۴۴ بسته ،منطقه و عرصه سرمایه گذاری رسیده ایم.
رضا حسنپور افزود:برای تعدادی از این بسته ها بررسی های اولیه انجام شده و حتی مجوز بدون نام هم صادر شده است ،به این معنا که یک بستر کاملا آماده برای سرمایه گذاری مهیا شده است که سرمایه گذاران می توانند نقطه های مناسب سرمایه گذاری را مشخص و از طریق مراجع قانونی درخواست عرصه کنند و پروژه گردشگری ایجاد نمایند.
وی با بیان اینکه مجوز بدون نام کار نویی هست گفت: این پروژه هااز ۲۰ میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری شروع می شود و تا هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است؛ ۱۰ مورد از بسته های یادشده پالایش و مجوز بدون نام آنها هم صادر شده است و تلاش می کنیم این تصمیم گیری گام به گام پیش رود.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری گیلان موارد پالایش شده را بستر و فرصت سرمایه گذاری عنوان کرد که شامل مجتمع های گردشگری، هتل های پنج ستاره، اقامتی ،پذیرایی و گردشگری است و تصمیم بر اینست که بستر سرمایه گذاری فراهم شود که سرمایه گذاران معطل شناسایی و بوروکراسی اداری نشوند.
جای جای گیلان به لحاظ فرهنگی ، تاریخی و بیش از همه طبیعی، قابلیت سرمایه گذاری برای رونق صنعت گردشگری را داراست اما متاسفانه روند بوروکراسی اداری موجب گریز سرمایه گذاران از استان می شد ؛استان گیلان با برخورداری از پتانسیلهای ویژه ازجمله جاذبه های تاریخی، برخورداری از آب و هوای مدیترانهای و چهار فصل، نزدیکی کوه و دریا، صدها گونه شناخته شده گیاهان دارویی و وجود چشمه های آب معدنی دارای قابلیت های ویژه در شاخه های متعدد گردشگری بویژه گردشگری سلامت است.
به هر روی نام گیلان، تداعی گر واژه سفر شده و توسعه گردشگری گیلان شاخصه ای پر رنگ در میان دیگر ظرفیت های استان است که می تواند علاوه بر رونق اقتصادی ، نشاطی مضاعف در جامعه ایجاد نماید.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای