قسمت‌های سمی سبزیجات را بشناسید

0
سبزیجات برای بدن مفیدند اما این بدان معنا نیست که شما تمام بخش های صیفی جات و سبزیجات را مجازید مصرف کنید. بعضی از قسمت های سبزیجات را نباید بخورید چون ممکن است سم زیادی در آنجا نهفته باشد.
به گزارش مزرعه سبز، بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج نوع از این محصولات داریم:

۱- گوجه فرنگی

اگر قسمت‌های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت‌ها را جدا کنید و دور بریزید؛ چون سم اضافه داخل این قسمت‌ها تجمع یافته است.

۲- خیار

برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد.

۳- هویج

در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می‌کند. نیترات در بدن در اثر استرس و… به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می‌شود که سرطان‌زاست.

۴- سیب‌زمینی

هرچه سیب زمینی بزرگ‌تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب زمینی ریزتر سالم است. همچنین از خرید سیب‌زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید.

۵- پیاز

حتما پیاز رنگی خریداری کنید زیرا پیاز سفید به علت این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می‌کند؛ بهتر است پیاز را هم مانند سیب‌زمینی کوچک خریداری کنید.

۶- مغز کاهو

مغز وسط کاهو را نخورید زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است
مقاله قبلیچالش تناسب اقلیم ایران با کشاورزی
مقاله بعدیمجلس و کمک به حذف مافیای سم

پاسخ شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید