آخرین خبرها:
شناسه خبر: 14599

وای اگر از پس امروز بود فردایی

نحوه خرید خرمای استعمران، روی میوه شب عید را سفید کرد، به نحوی که همه می‌گویند وای اگر از پس امروز بود فردایی.

وای اگر از پس امروز بود فردایی
مزرعه سبز : نحوه خرید خرمای استعمران ، روی میوه شب عید را سفید کرد، به نحوی که همه می‌گویند وای اگر از پس امروز بود فردایی.
با توجه به حساسیت جامعه تولیدکننده و اعضای تعاونی‌ها در خصوص فروش خرمای استعمران (بیت‌المال) از سازمان مرکزی تعاون روستایی و اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاون روستایی تاکنون جوابیه‌ای دریافت نشده است.
خبرنگاران پایگاه اطلاع رسانی اخبار سبز کشاورزی در مورد خرمای استعمران یا سایر کالاهای خریداری شده توسط سازمان قبلاً با تحلیل‌ها و گزارش‌های خود ضرر و زیان آن را محاسبه و اعلام کرده بودند؛ اما سازمان تعاون روستایی تاکنون تکذیبیه یا اصلاحیه در این خصوص صادر نکرده و شاید این یک رویه در آن سازمان شده که پاسخگویی را منوط به حضور در جلسات یک طرفه و به دور از چشم رسانه‎ها می‌دانند.
‌در مواردی احساس می‌شود گاهی‌ رسیدها و ‌قراردادهایی یافت می‌شود که شائبه یک شبه درست کردن ‌رسیدهای بارهایی را تداعی می‌کند که هرگز به مبدأ برنگشته و احتمال دارد نیاز به مدیریت زمان جهت هم‌پوشانی داشته باشد.

مسئولین شفاف‌سازی کنند

رسانه‌ها از مسئولین ذی‌ربط که نهادهای بازرسی ‌و نظارتی هستند، استدعا دارند مراتب و گزارشات این چنینی را قبل از اینکه صورت غیرقانونی خود را پنهان نماید شفاف‌سازی کنند ‌و برخورد قانونی ریاست کمیسیون کشاورزی مجلس دکتر عسکری‌ که فارغ از هر گونه جانب‌داری و براساس تخصص و عدالت، گزارش به مردم را بدون توجه به رودربایسی متداول انجام داد سرلوحه قرار دهند.

۲۱ هزار تن خرما به قیمت کمتر از‌ یک لیتر آب معدنی فروخته شده

اینکه ۲۱ هزار تن خرما به قیمت حتی کمتر از‌ یک لیتر آب معدنی (هر کیلو ۳۵۰۰ تومان) فروخته شده؛ چرا کسی جوابگو نیست و چنانچه قیمت واقعی آن ۳۵۰۰ تومان بوده، چرا در هر چرخش هر کیلو یک تا ۲ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده و حتی اتحادیه مرکزی سازمان تعاون روستایی به جای خرید مستقیم از سازمان مرکزی تعاون روستایی (مادر) به خریدار دست دوم بدل شده است.
چرا اتحادیه مجدداً آن را به قیمت بالاتری فروخته، مگر اینکه قیمت فروش اولیه غیرواقعی بوده باشد!

سازمان‌های غذا و دارو و بهداشت ورود کنند

از طرف احتمال گازدهی خرمای ذی‌ربط با متیل پروپماید و… که مدت‌هاست ممنوع شده، وجود دارد.‌ سوال مهم‌تر اینکه سازمان‌های غذا و دارو و بهداشت که مرکز و ‌کانون دیده‌بان و مراقب سلامت و بهداشت مردم است، آیا لازم نمی‌داند به صورت سرزده یک نمونه از انبارهای مبدأ و یا استفاده در مقصد همچون کارخانه فرآوری شاهرود و… تحت مدیریت سازمان و اتحادیه مرکزی تعاون روستایی بررسی کند که مبادا با گازهای غیراستاندارد ضدعفونی شده باشد و امنیت غذایی مردم را به مخاطره به بیفتد.
حداقل توقع یک بررسی میدانی از سازمان غذا و دارو می‌رود؛ چراکه شیره خرما، لواشک و پوره ‌چنین محصولاتی پس از فرآوری مورد استفاده شیرینی‌سازی‌ها و غیره قرار می‌گیرد که‌ به نظر می‌رسد در این سطح نیاز به بررسی بسیار دقیق وجود دارد.
علاوه‌بر این در مبحث خرمای استعمران از قیمت ‌و نحوه فروش و حضور یک شرکت هم استانی با‌ مدیران ارشد (که از قضا ظاهراً ۵ درصد اولیه را هم نداشته یا واریز نکرده و از اتحادیه عاریه گرفته و دوباره با قیمت ۴۶۰۰تومان به اتحادیه فروخته)‌ و حداقل ۲۴میلیارد تومان ناقابل سود برده‌اند؛ اگر خبری نیست لااقل از امنیت غذایی مردم نباید گذشت و ترتیبات چک کردن سلامت باید رعایت شود که ضرورت دارد سازمان غذا و دارو در این زمینه پاسخگو باشد.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای