نوید باران کشاورز در سازمان تعاون روستایی
خیزش از رانت زعفران به خرما در سازمان مرکزی تعاون روستایی و رکورد بیسابقه تاریخی آن موجب شده تا خرید گرانتر از قیمت واقعی مرکبات فساد را نوید دهد.

اخبار سبز کشاورزی: خیزش از رانت زعفران به خرما در سازمان مرکزی تعاون روستایی و رکورد بیسابقه تاریخی آن موجب شده تا خرید گرانتر از قیمت واقعی مرکبات فساد، یا رانتی نزدیک به 300 میلیارد تومان را نوید دهد و در ادامه، واگذاری بازرسی میوهها به یک شرکت بدون مجوز که با یکصد هزار تومان و در روستای محل تولد مدیرعامل ثبت شده بود، مراتبی را پدید آورد تا در شرکت جدید (نوید باران کشاورز) فکری به حال حمل و نقل 50 هزار تنی میوه شب عید شود.
نوید بار کشاورز یا نوید باران کشاورز
ظاهراً با توجه به حمل 50 هزار تنی میوه شب عید، چنانچه کیلویی هزار تومان هزینه حمل داشته باشد، کاسبی 50 میلیارد تومانی طی دو ماه درپی خواهد داشت که باعث ثبت شرکتی هم نام با شرکت تحت پوشش اتحادیه مرکزی شرکت های تعاونی روستایی و همکار در حمل انبوه میوه شب عید شده است.
چه میکند این نوید باران کشاورز!
البته سازمان مرکزی تعاون روستایی در اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی روستایی یک شرکت حمل و نقل دارای مجوز به نام «نوید بار کشاورز» دارد؛ اما از آنجا که اخیراً شرکتی با تشابه اسمی بسیار نزدیک به نوید بار کشاورز به نام «نوید باران کشاورز» توسط آقای «خ» در اوایل بهمن امسال ثبت شده است خبرنگاران و عکاسان ASKME.NEWS با مراجعه به محل ثبت شده، به عنوان دفتر مرکزی یا باربری شرکت در منطقهای از روستاهای ورامین دفتر یا آدرسی مشخص از آن پیدا نکردند و بر اساس لوکیشن موجود حتی خبرنگاران در مصاحبه با مردم محلی دریافتند با چنین شرکتی آشنا نیستند.
نوید باران کشاورز چگونه ثبت شده و از کجا حمایت میشود؟
در بحبوحه آغاز حمل و نقل مرکبات و سیب درختی شب عید شرکت نوید بار کشاورز وابسته به اتحادیه مرکزی شرکت های تعاونی روستایی آگهی ثبت تغییرات خود را در 18 بهمن امسال اعلام کرده و جالب است که شرکت نوید باران کشاورز به عنوان دو قلوی آن در 23/ 11/ 1400 به ثبت رسیده است؛ در حالی که این شرکت یاد شده ظاهراً مجوزی برای حمل و نقل استانی و برون استانی ندارد؛ اما احتمالاً کار حمل و نقل میوه شب عید به آن سپرده میشود، زیرا تعاونیها، باغداران و سردخانهداران که با نام «نوید بار کشاورز» آشنا هستند با یک «الف و نون» اضافی معامله را به هم نمیزنند یا تشابه آنقدر زیاد است که در آن شک نمیکنند و چنانچه شک هم بکنند درصورت مخالفت با حامیان چنین حرکتی، عقوبتی سخت در انتظارشان خواهد بود.
مدیران مینیبوسی به هیچ چیز رحم نمیکنند
اما سوال این جاست: نوید باران کشاورز با مجوز و حمایت چه فردی در سازمان مرکزی تعاون روستایی اقدام به حمل و نقل میوه شب عید میکند؟
-هم نامی و ثبت شرکت جدید بخش خصوصی 5 روز بعد از آگهی تغییرات شرکت قدیم وابسته به اتحادیه مرکزی و همچنین اعلام صورت حساب به شرکتهای تعاونی برای اینکه پول حمل میوه را به حساب نوید باران کشاورز بریزند چه معنا و مفهومی دارد؟
-به چه دلیل نوید باران کشاورز به نوعی عمل میکند که اتحادیهها و همچنین باغداران آن را نماینده شرکت حمل و نقل نوید بار کشاورز متعلق به اتحادیه مرکزی میدانند؟
-با توجه به حضور نمایندگان اتحادیه مرکزی و سازمان مرکزی تعاون روستایی در مبادی ارسال میوه، چرا از چنین اقداماتی جلوگیری نمیشود؛ در حالی که مهر شرکت جدیدالتاسیس و شماره حساب آن مشخصا این اختلاف معنوی و ماهوی و حقیقی و حقوقی را نشان می دهد؟
-چنانچه شرکت نوید باران هم نام نوید بار کشاورز ادعا کند که آن شرکت یکی از شرکت های حمل کننده میوه های شب عید است، باید اعلام نماید چگونه در مناقصه شرکت کرده و این مناقصه چگونه در سامانه ستاد ایران به ثبت رسیده و چند شرکت در آن ثبت نام و کرده و چند شرکت به حمل و نقل میوه ها اقدام می کنند؟
-گویا طبق روال خرید میو ه های شب میوه کرایه حمل و نقل میوه شب عید نیز 20 الی 30 درصد بیشتر از کرایه مشخص شده پایانه های حل و نقل است که لازم دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور به آن رسیدگی کنند. طبق شنیدهها این شرکت حتی سیبهای پادرختی خریداری شده توسط سازمان مرکزی را نیز حمل کرده است.
از حق نگذریم
از حق نباید گذشت که مدیران ارشد سازمان مرکزی تعاون روستایی طی 3 الی 4 ماه گذشته باعث ایجاد چند شرکت و تغییر وظایف ثبت شده و چند شرکت و ایجاد اشتغال محدود با درآمدهای 3 میلیارد تومانی، 50 میلیارد تومانی، 300 و 400 میلیارد تومانی و… شدهاند که همین جای تقدیر و تشکر دارد.