خبر فوری
شناسه خبر: 41786

ارتقای امنیت غذایی با مزرعه کاوج

مزرعه کاوج با هدف ارتقای سلامت جامعه با همکاری کارگروه‌های کشاورزی، الکترونیک و مکانیک در سال 1400 اقدام به مطالعه، طراحی و توسعه در کشاورزی نوین نمود

ارتقای امنیت غذایی با مزرعه کاوج

مزرعه کاوج با هدف ارتقای سلامت جامعه و حفظ منابع آبی و زمین با همکاری کارگروه‌های کشاورزی، الکترونیک و مکانیک در سال 1400 اقدام به مطالعه، طراحی و توسعه در کشاورزی نوین نمود.

اخبار سبز کشاورزی؛ پایداری محیط زیست، ارتقای امنیت غذایی و دسترسی به سبزیجات سالم ماموریت و چشم‌انداز این شرکت است.

 

ارتقای امنیت غذایی با مزرعه کاوج

گفتنی است، بخش کشاورزی همیشه عرصه‌ایی برای نوع‌آوری و خلاقیت‌های بزرگ در جهت محصولات باکیفیت‌تر بوده است و کاشت هیدروپونیک از آن جمله است که گروه کشاورزی واف (VAF) در این بخش به پیشرفت‌های شایان توجهی دست پیدا کرده و در زمینه تولید انواع گیاهان، (کاهو، اسفناج و…) که به صورت کشت بدون خاک و به شکل طبقاتی است توانسته نظر متخصصان این صنعت را به خود جلب کند و حضور پر رنگ و موفق این شرکت در نمایشگاه آیفارم چشم‌نواز بود.

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای