خبر فوری
شناسه خبر: 50565

پیمان فلسفی: در جلسات خصوصی نگویید کشاورزی مرده است!

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: کشاورزی پایه و اساس ایجاد اشتغال گسترده و اقتصاد مقاومتی است که کاهش وابستگی به واردات و افزایش صادرات را به دنبال دارد

پیمان فلسفی: در جلسات خصوصی نگویید کشاورزی مرده است!

پیمان فلسفی گفت: کشاورزی پایه و اساس ایجاد اشتغال گسترده و اقتصاد مقاومتی است که کاهش وابستگی به واردات و افزایش صادرات را به دنبال دارد و انقلاب در حوزه کشاورزی کلید امنیت غذایی و اقتصادی است.

 نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در نشست علنی امروز (سه شنبه، 19 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور ضمن تبریک آغاز سال جدید و سلام ودرود به مردم عزیز کشور و نمایندگان مجلس، عنوان کرد: امروز در شرایطی با شما سخن می‌گویم که کشور ما با چالش‌ها و فرصت‌های زیادی در عرصه داخلی و بین‌المللی مواجه است، ما در مسیر حفظ عزت و استقلال خود همواره برابر زیاده خواهی‌های دشمنان ایستادگی کرده ایم و این راه را با قدرت ادامه می‌دهیم.

به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از خانه ملت؛ وی گفت: براساس تاکیدات رهبری معظم انقلاب اسلامی مواضع جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکای جنایتکار و رژیم خونخوار و سفاک صهیونی تغییر ناپذیر است و هرگونه تهدیدی علیه کشور ما پاسخی قاطع و محکم دریافت خواهد کرد.

اقتصاد مقاومتی با تحول در کشاورزی ممکن است

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با اشاره به چالش‌های اقتصادی و معیشتی مردم، افزود: همه شما بهتر می‌دانید که تورم افسارگسیخته حدود ۳۷% در کشور، مشکلات اقتصادی زیادی را برای قدرت خرید مردم ایجاد کرده است. مسئله مسکن و ازدواج جوانان که دکتر قالیباف هم به آن اشاره کردند، قابل توجه است؛ مستاجرین امروز اگر تمام درآمد خودشان را هم بابت اجاره مسکن ندهند، ۵۰ درصدآن را حداقل خواهند داد.

معیشت مردم مهمترین مسئله کشور است

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، پردیس، ری و  شمیرانات در مجلس شورای اسلامی در ادامه مطرح کرد: طبق تاکیدات مقام معظم رهبری معیشت مردم مهمترین مسئله کشور است، راه حل‌ها را  نیز می‌بایست از نگاه حکیمانه و راهگشای رهبری معظم انقلاب جستجو کنیم که همانا طی کردن مسیر سرمایه گذاری برای تولید با جدیت و بهره مندی از فرهنگ و مدیریت جهادی در حل مسائل و مشکلات کشور است.

باید در کشاورزی این مملکت انقلاب ایجاد کنیم

فلسفی با اشاره به شعار سال تاکید کرد: سرمایه گذاری برای تولید را ما چگونه محقق کنیم؟ اعتقاد راسخ دارم و با تعصب هم صحبت نمی‌کنم، ما اگر بخواهیم مشکل اقتصاد کشور را حل کنیم باید در کشاورزی این مملکت انقلاب ایجاد کنیم. انقلاب کشاورزی کلید امنیت غذایی و اقتصادی است، امنیت غذایی تضمین سلامت جامعه و استقلال کشور را به دنبال دارد و توسعه صنعتی، رشد صنایع وابسته و پشتیبان کشاورزی را به دنبال دارد.

اقتصاد مقاومتی با تحول در کشاورزی ممکن است

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی می گوییم کشاورزی محور توسعه باشد؛ نمی گوییم صنایع  و بخش‌های اقتصادی تعطیل شوند؛ بخش های دیگر باید در خدمت بخش کشاورزی باشند. اشتغال گسترده و اقتصاد مقاومتی که کاهش وابستگی به واردات و افزایش صادرات را به دنبال دارد، پایه و اساسش کشاورزی است. در تمام دنیا این گونه بوده و بررسی های کارشناسی نشان می دهد؛ در بسیاری از کشورهای جهان جهش اقتصادی همواره از نوعی اقتصاد مقاومتی آغاز شده است و اقتصاد مقاومتی نیز فقط و فقط از رهگذر وقوع یک انقلاب و تحول در تولید محصولات کشاورزی صورت می‌پذیرد.

جنگ‌های آینده دنیا بر سر آب و غذا است

وی با بیان اینکه امروز امنیت غذایی، امنیت کشورها است و جنگ‌های آینده دنیا بر سر آب و غذا است، ادامه داد: آیا می‌توان با واردات گندم، دانه‌های روغنی، گوشت و نهاده‌های دامی،کشوری مقتدر ساخت؟ همه شما نمایندگان محترم از ظرفیت های بی نظیر کشاورزی کشورمان مطلع هستید؛ میزان تولید کل تولیدات بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۳ با همه مشکلاتی که بخش کشاورزی دارد و با همه انتقاداتی که به مسولان در بخش کشاورزی داریم اما با زحماتی که وزارت جهاد کشاورزی و کشاورزان کشیدند، بخش خصوصی ما ۱۳۴ میلیون تن تولید محصول داشته اند که ارزش ریالی آنها یا ارزش ارزی آن معادل ۷۰ میلیارد دلار است، یعنی ۱۳۴ میلیون تن 70 میلیارد دلار!

سرمایه گذاری در روستاها جواب می‌دهد

فلسفی در ادامه با ارائه آمارهای در حوزه کشاورزی کشور تاکید کرد: درصد نرخ تورم در بخش روستایی در بهمن ۱۴۰۲ ،۴۲ درصد بوده و در ۱۴۰۳ به حدود ۳۰ درصد رسیده است این نشان می دهد که سرمایه گذاری در روستاها جواب می دهد. روستاهایی را سراغ دارم که مهاجرت معکوس کردند و از شهر به روستا رفته اند. قرار است ما در سال ۱۴۰۴ بیست هزار تن خاویار تولید کنیم؛ ارزش دلاری و ریالی این مقدار خاویار معادل ۶۴۰ هزار بشکه نفت است؛ ارزش تولیدات صنعت دام و طیور کشور، حدود ۱۲ میلیارد دلار است، حالا بعضی می گویند آب نداریم در کشور تولید کنیم؛ ما آب داریم ولی درست مدیریتی نمی شود اما کشت دیم فرصتی است برای توسعه کشاورزی و خودکفایی در کشور یعنی تولید بدون آب. ما شش میلیون هکتار الان کشت داریم که می‌تواند تا ۱۲ میلیون هکتار افزایش داشته باشد.

چرا قطعی چاه‌های برق در تابستان و زمستان ادامه پیدا کرد؟

وی با اشاره به چالش‌های مدیریت آب در تذکری به وزیر نیرو، ادامه داد: آقای وزیر نیرو؛ چرا قطعی چاه‌های برق در تابستان و زمستان ادامه پیدا کرد؟  ان‌شاءالله که امسال ما شاهد قطع چاه‌های برق کشاورزان نباشیم. روزی هفت ساعت آب چاه های کشاورزان  قطع می شود، در عین حال آب شرب هم به هدر می رود. بی توجهی  وزارت نیرو به کاهش هدررفت آب شرب که سبب ابهام سرنوشت سالانه 10 میلیارد مترمکعب آب شرب می شود، معادل مصرف ۳۶.۲ میلیون نفر جمعیت کشور است. بعد هم تنش های اجتماعی که به واسطه سوء مدیریت آقایان شاهدش هستیم.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با بیان اینکه در هفته های گذشته راهکار پیشنهادی ما افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است، تصریح کرد: به معاون برنامه‌ریزی سازمان برنامه بودجه کشور،تذکر می دهم، آقای پورمحمدی؛ بخش کشاورزی را دریابید شما در جلسات خصوصی خودتان میگویید کشاورزی ایران مرده هرچند این گونه نیست اما شما زنده‌اش کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

  • همکار پاسخ به نظر

    از کارت ۱۰۰ میلیون تومانی هدیه حرفی زده نشد؟

چندرسانه‌ای