«ورسک اتصال» نامی آشنا در آبیاریهای نوین
ویژه ششمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها، کشتهای گلخانه ای
ویژه ششمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها، کشتهای گلخانه ای- گزارش پنج
مزرعه سبز : ششمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی ، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها و کشتهای گلخانه ای، 14 الی 19 آذرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد که سوای برخی ناهماهنگیها در برگزاری این نمایشگاه، استقبال مناسبی از آن صورت گرفت و شرکتهای فعال در عرصه کشاورزی و مرتبط با موضوع نمایشگاه، توانمندیهای خود را به نمایش گذاشتند. ما نیز با برخی از این شرکتها گفتوگوهایی انجام دادهایم که بهصورت سریالی تقدیم میشود:
****
جواد محمدی، مدیرفروش شرکت «ورسک اتصال» در مورد این شرکت میگوید: ما یک شرکت تولیدی و صنعتی هستیم که از سال 1380 در زمینه آبیاریهای تحت فشار در کشاورزی و گلخانهها فعالیت داریم. در ابتدای کار واردکننده این تجهیزات بودیم اما در حال حاضر به نقطهای رسیدهایم که تقریبا بالای 85درصد از اجناس ما تولید داخل است. آن بخش از محصولات که از طریق واردات تامین میشوند، مربوط به قطعاتی مانند «آبپاشهای مخفی شونده هانتر» یا برخی «کنترلرها» است که هنوز در ایران به تولید انبوه نرسیدهاند.
محمدی افزود: در این شرکت صفر تا صد تولید قطعات مورد نیاز سیستمهای آبیاری در کشاورزی را انجام میدهیم اما در کار اجرای این سیستمها ورود نکردهایم و فقط لوازم و قطعات مورد استفاده را تولید میکنیم و با دفاتر و شرکتهای فعال در زمینه نصب و راهاندازی این سامانهها همکاری و محصولات مورد نیاز در انواع آبیاریهای زیرسطحی، روسطحی، قطرهای، بارانی و…. را تولید و عرضه مینمائیم.
تولیدکنندگان را دریابید
مدیر فروش شرکت «ورسک اتصال» عنوان کرد: عمدهترین چالش پیش روی این صنعت تهیه مواد اولیه مورد نیاز است که بهصورت جدی این صنعت را چار چالش کرده است؛ چراکه قیمت مواد اولیه بسیار بالا است.
محمدی افزود: همچنین برای کشاورزان و بهرهبرداران نیز قبلا وامها و تسهیلاتی ارائه میشد که آن هم در چند سال اخیر دچار مشکل شده و باعث شده که عملا باعث کاهش مشتریان شده است؛ چون کشاورزان برای اجرایی سیستمهای آبیاری از نظر تامیننقدینگی با مشکلاتی مواجه هستند.
محصولات تولیدی این شرکت به کشورهای مختلفی مانند ارمنستان، افغانستان، عراق و دیگر کشورها صادر میشود این موضوع نشان میدهد که محصولات ما از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و در بازارکشورهای خارجی توان راقابت با تولیدکنندگان بینالمللی را دارند.
ناهماهنگی در برگزاری نمایشگاه
وی در مورد چگونگی برگزاری نمایشگاه نیز گفت: امسال مقداری ناهماهنگیها وجود داشت که کار را برای ما سخت میکرد. مثلا روز اول درهای ورودی نمایشگاه را بستند و اجازه ورود به بازدیدکنندگان داده نشد. همچنین ساعت برگزاری نمایشگاه که قرار بود از 9 صبح تا 5 بعداز ظهر باشد به 8 صبح تا 3 بعدازظهر تغییر کرد و ضمن ایجاد ناهماهنگیها، برای بازدیدکنندگان نیز سخت شد که 8 صبح به نمایشگاه بیایند اما با همه این مشکلات، استقبال از نمایشگاه خوب بود.
حسین کاظمی ـ کارشناس ارشد بخش کشاورزی
انتهای پیام/