حواشی وزارت جهاد کشاورزی به اوج رسید
این روزها اخبار و حواشی بسیاری از وزارت جهاد کشاورزی به گوش میرسد، از بیتوجهی به مسائل بخش کشاورزی تا بارور نبودن۲۰هزار هکتار نهال زیتونهای غرس شده
مزرعه سبز : این روزها اخبار و حواشی بسیاری از وزارت جهاد کشاورزی به گوش میرسد، از بیتوجهی به مسائل بخش کشاورزی ازجمله سوءاستفاده کلان در سازمان مرکزی تعاون روستایی ، مشکل تامین نهادهها در آستانه کشت بهاره و خوراک دام و…تا بارور نبودن۲۰هزار هکتار نهال زیتونهای غرس شده در قالب طرح طوبی.
در این رابطه دکتر علی فریدونی، عضو هیات علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور (تات)، تحلیلی در رابطه با عملکرد وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم و اظهارات وی در جلسهای با حضور آقای اژهای، رئیس محترم قوه قضائیه، نوشته که قابل تامل است.
وی چهره نام آشنایی کشاورزی ایران است که در وزارتخانه های جهاد سازندگی و جهاد کشاورزی سوابق مدیریت درخشانی داشته و حتی به عنوان نماینده ایران در سازمان فائو در رم نیز عملکردی شاخص ارائه داده است.
وی در زمانی که ساختمان کاخ وزارت کشاوری به ثمن بخس واگذار شد، جسورانه و با قدم و قلم، در صدد بازگرداندن آن برآمد و گرچه به دلیل لابیهای سیاسی مخالفین ارتقای جایگاه کشاورزی، موفق نشد حقوق کشاورزان را استیفاء کند؛ اما نام نیک وی در تاریخ این اقدام مردمی ماندگار شد.
دکتر فریدونی در بررسی عملکرد وزیر و اظهارات اخیر وی نوشته است:
جناب آقای اژهای رییس محترم قوه قضائیه، اخیرا فیلم کوتاهی از نشست جنابعالی با وزیر جهاد کشاورزی در فضای مجازی بازنشر شده است!
آقای وزیر گویا به همه مسائل بخش کشاورزی ازجمله سوءاستفاده کلان در تعاون روستایی، تامین نهادهها در آستانه کشت بهاره و خوراک دام و… رسیدگی نموده و فقط بارور نبودن۲۰هزار هکتار نهال زیتونهای غرس شده درقالب طرح طوبی اصلیترین مشکلش است که باقیمانده است!؟
قاضیالقضات محترم!
بنده وقتی دیدم عالیترین مقام اجرایی بخش کشاورزی کشور، مقام عالی قضایی را درگیر بحثی کردهاند که مطلقاً مبنای علمی ندارد؛ بسیار غصه خوردم! حتی اگر وزیر قبلی مورد احترام فعالان بخش کشاورزی و بهویژه رهبری محترم نظام نبود و مجری طرح طوبی در کشور از دانشجویان ممتاز باغبانی دانشگاه تهران و بنیانگذار انجمن اسلامی دانشجویان قبل از انقلاب نبود و… باز هم حرفهای آقای وزیر را غیر علمی و به نوعی تسویه حساب با مدیران پیشین و در راستای اجرای سیاست کلی "دولت مستقر" مبنی بر تخریب"عاملان وضع موجود " دانسته و بسیار متاسفم!
جناب آقای اژهای!
ضمن تحسین جدیت شما در پیگیری علت یا علل کاشتن نهالهای عقیم زیتون و به هدردادن بیتالمال (که امیدوارم در همه ارکان نظام اعم از انتخابی و انتصابی؛ با همین جدیت صورت گیرد!) با اتکاء به یافتههای علمی خودم و نیز مشورت با صاحبنظران و بررسی منابع و… به ضرس قاطع به استحضارتان میرسانم درختچه زیتون اعم از وحشی، تزئینی و اصلاح شده و… نر و ماده ندارد!
اندام نر و ماده روی یک درختچه و حتی روی یک شاخه قرار دارد که بهوسیله باد و حشرات تلقیح صورت میگیرد! اگر 20هزار هکتار آقای وزیر درست باشد که باردار نشدهاند، به عوامل دیگری مثل درجه حرارت، سرعت باد و حاصلخیزی خاک مربوط است، نه یکدست بودن و… .
میدانم و از دادگاه کرباسچی به یاد دارم که شکل برگزاری دادگاهتان بسیار عادلانه بود؛ بنابراین استدعا
دارم دستور فرمایید آقای مهندس طهماسبی، معاون باغبانی و مجری طرح طوبی، عموما و زیتون خصوصا به اتفاق آقای وزیر(از همراهان ایشان حرف های علمی و غیرضرور شنیدم، ولی حرفی غیر علمی نشنیدم! ولی طرح دعوای وزیر هیچ مبنای علمی نداشت!؟) خدمت برسند تا جوانب بحث برایتان روشن شده و تصمیمات مقتصی اتخاذ گردد.
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد!