حضور کارشناسان شرکت ستیلا در تمام کشور
محمدعلی بدیعی-شرکت ستیلا /در ارتباط با سایر شرکتها نمیتوانم نظر قطعی بدهم، ولی مجموعه ما به دلیل اینکه تماماً تکنیکال و متریال وارداتی از کشورهای مطرح است.
با توجه به برپایی نهمین دوره نمایشگاه جامع بینالمللی نهادههای کشاورزی(اگروپارس) به همت انجمنهای صنایع تولیدکنندگان سموم و کودهای شیمیایی و با توجه به حضور چشمگیر تولیدکنندگان و فعالان این صنعت، در خصوص ظرفیتهای تولید کود و سم، استفاده از ظرفیتهای خاص، موانع، چالشها و مشکلات و… با طرح چند سوال دیدگاه برخی از مدیران عامل و فعالان این حوزه را جویا شدهایم که به منظور رعایت اختصار برای مشاهده سوالات ( اینجا ) را کلیک کنید.
محمدعلی بدیعی
شرکت ستیلا Setila
1- در ارتباط با سایر شرکتها نمیتوانم نظر قطعی بدهم، ولی مجموعه ما به دلیل اینکه تماماً تکنیکال و متریال وارداتی از کشورهای مطرح میباشد دارای تولیداتی با کیفیت مطلوب و چهبسا بالاتر از نمونههای وارداتی است.
۲- گرفتن مجوزهای لازم و ترویج توسط سازمان مربوطه از مهمترین موانعی است که تولیدکنندگان با آن مواجه هستند.
۳- برداشتن موانع واردات مواد اولیه و حمایت از تولیدکننده، بزرگترین قدم برای رفع مشکلات این صنعت است.
۴- افزایش هزینهها در نسخه نهایی قیمت محصولات، از نتایج دریافت ارزشافزوده در گمرک است.
۵- بحث آموزش در این صنعت بسیار مهم است و بر همین اساس، شرکت ستیلا کارشناسان مقیم در مناطق مختلف کشور دارد و در صورت لزوم همایش و سمینارهای تخصصی برگزار میکند.
۶- علم و تکنولوژی همواره کمک بسزایی به صنعت کشاورزی کرده است.
۸- ظرفیت تولید سم با کیفیت در کشور کم است و لازم است با حمایت دولت، تولیدکنندگان به ظرفیت مطلوب و مورد نیاز دست پیدا کنند.
۹- ظرفیت تولید انواع کود در کشور قابل قبول است.
۱۰- حمایت نکردن از تولیدکننده، موجب شده تعداد شرکتهای واردکننده، بیش از تولیدکنندگان داخلی باشد.
۱۱- عدم صدور مجوزات لازم جهت صادرات، بزرگترین مانع برای ورود به بازارهای جهانی است.
۱۲- متاسفانه توان و مزیت رقابتی سموم تولید داخل در بازارهای بینالمللی پایین است.
۱۳- کیفیت پایین در تولید سموم و عدم صدور مجوز به کودهای شیمیایی بهخصوص ازت بالا، مهمترین مشکل در زمینه صادرات محسوب میشود.
ماهنامه دام و کشت و صنعت شماره ۲۷۰ - دی ۱۴۰۱