خبر فوری
شناسه خبر: 6879

انتخاب ریاست جدید کمیسیون کشاورزی مجلس

کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تغییرات خود در هیات رئیسه را انجام داد.

انتخاب ریاست جدید کمیسیون کشاورزی مجلس

بالاخره انتظارها به پایان رسید و کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، تغییرات خود در هیات رئیسه را انجام داد و دکتر محمدجواد عسکری به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی انتخاب شد و پرویز اوسطی نیز به عنوان نایب رئیس اول این کمیسیون، جایگاه قبلی عسکری را عهده‌دار گردید.

اخبار سبز کشاورزی؛ و ماهنامه دام و کشت و صنعت نیز به نوبه خود این انتخاب مناسب را ابتدا به افراد منتخب و بعد از آن به سایر نمایندگان عضو این کمیسیون تبریک می‌گوئیم که شرایطی را فراهم آوردند تا افراد متخصص کشاورزی در جایگاه ریاست این کمیسیون قرار بگیرند.

محمدجواد عسکری، دارای مدرک دکترای کشاورزی است و شناخت مناسبی از کشاورزی دارد که بارها موضع‌گیری‌ها، جسارت و صراحت لهجه او را در جهت حمایت از منافع تولیدکنندگان بخش کشاورزی شاهد بوده‌ایم.

پرویز اوسطی نیز که سابقه مدیریت در بدنه وزارت جهادکشاورزی را دارد نیز به عنوان نایب رئیس اول کمیسیون انتخاب گردید تا نمایندگان عضو این کمیسیون، گرایش خود را به حضور افراد با تخصص و تجربه‌های مرتبط با کشاورزی در رای کمیسیون را نشان دهند.

دست به دست هم دهیم به مهر…

حال در این شرایط با آرایش مناسبی که در کمیسیون کشاورزی مجلس شکل گرفته و تاثیرگذاری که در آن (به ویژه در امر نظارت بر عملکرد وزارتخانه) وجود دارد از یک طرف و حضور ساداتی‌نژاد به عنوان وزیر جهادکشاورزی که خود خواستگاهش از مجلس و همین کمیسیون است، انتظار می‌رود که مجلس و دولت در بخش کشاورزی دست به دست هم دهند به مهر و البته با حمایت و مشارکت بخش خصوصی و بخصوص بها دادن به تشکل‌های آنها، کشاورزی این مملکت که حقیقتاً به صورت تاریخی مظلوم و مغموم واقع شده، اندکی رنگ و روی آبادی را به خود ببیند.

فوت وقت جایز نیست…!

به نظر می‌رسد از همین حالا و بدون فوت هر گونه وقتی باید شروع کرد. کارهای انجام نشده زیادی باقی مانده است که همت مردان بزرگ را طلب می‌کند و چنانچه از شرایط بر می‌آید اوضاع مقداری به نفع بخش کشاورزی تغییر کرده است و مجلس و بخش دولتی (لااقل آن بخش که متولی کشاورزی است) می توانند تعامل مناسبتری برای خدمات رسانی به بخش کشاورزی داشته باشند.

اقداماتی اساسی در پیش است، مانند: احیای کامل قانون انتزاع و بازگشت اختیارات بازرگانی بخش کشاورزی به وزارتخانه تخصصی آن یعنی وزارت جهادکشاورزی؛ اصلاح هر چه بهتر قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی به نفع تولیدکنندگان (که کمیسیون هماکنون پیگیر آن است) و اجرای مناسب این قانون؛ تامین نهاده‌های تولید برای کشاورزان، باغداران، دامداران، مرغداران، فعالان شیلاتی، و غیره و غیره، رفع مشکلات تولیدکنندگان در حوزه بازار، تجارت، بازرگانی و صادرات محصولات کشاورزی، افزایش بهره‌وری از منابع، به ویژه منابع ارزشمند آب و خاک؛ کشاورزی قراردادی و الگوی کشت؛ همه و همه، کارهای نکرده و راه‌های نرفته در بخش کشاورزری است که هیچ گونه فوت وقتی را جایز نمی‌شناسد.

حسین کاظمی

روزنامه نگار و کارشناس ارشد کشاورزی

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای