خبر فوری
شناسه خبر: 49408

دومین همایش زنان فعال اقتصادی برگزار شد

افزایش مشارکت بانوان کاهش فقرو توزیع مناسب ثروت را درپی دارد

دومین همایش زنان فعال اقتصادی با رویکرد رهبری زنان در کسب و کار و شبکه‌سازی عصر دیروز جمعه ۲۸ دی‌ماه در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.

افزایش مشارکت بانوان کاهش فقرو توزیع مناسب ثروت را درپی دارد

اخبار سبز کشاورزی؛ در این همایش که معصومه آباد سفیر سابق ایران در فنلاند، مرجان هوشیار رئیس و موسس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی، حمیرا ریگی رئیس منطقه آزاد چابهار، زینب قیصری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، احمد علوی عصو شورای شهر تهران و زنان فعال اقتصادی حضور داشتند، ابتدا مرجان هوشیار به حضار خیر مقدم گفت و تاکید کرد: ما زنان از موفقیت مردان و پسران‌مان شادمان می‌شویم و ادعایی هم نداریم.

دومین-همایش-زنان-فعال-اقتصادی4

رئیس دومین همایش زنان فعال اقتصادی سپس از همه کسانی که در برگزاری همایش حاضر همکاری داشتند تشکر و وظایف انجمن متبوع خود را تشریح کرد.

وی در پایان اظهارات خویش با بیان این که انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی، در دوره جدید فعالیت خود مطالبه گری را در دستور کار قرار داده است، گفت: در این رابطه تصمیم گرفته ایم به کمک متخصصان، در تاسیس ساختمان های مقاوم و پایدار و حمایت و حفاظت از محیط زیست در صنعت ساختمان، فعالیت های‌مان را افزایش داده و موثرتر نمائیم.

دومین-همایش-زنان-فعال-اقتصادی1

دکتر معصومه آباد، سفیر سابق ایران در فنلاند و عضو هیات علمی دانشگاه سخنران بعدی این همایش بود که سرگذشت فعالیت خانم ها را غم‌انگیز توصیف کرد و گفت: به عنوان کسی که در همه دوره‌های انقلاب اسلامی فعالیت کرده‌ام، مشاهده نموده‌ام که همیشه یک پای ما می‌لنگد و نتوانسته‌ایم چیزی را که باید به نسل جدید کشورمان عرضه می‌کردیم، را به ایشان ارائه نمائیم.

وی با اشاره به حمایت حضرت خدیجه(س) از رسالت حصرت رسول اکرم(ص)، تصریح کرد: ثروت و اموال حضرت خدیجه(س) بود که حضرت رسول(ص) را به محمد امین تبدیل کرد.

وی افزود: به هنگام محاصره اقتصادی مسلمانان این اموال حضرت خدیجه(س) است که به کمک مسلمانان می‌آید و مشکلات آنان راکاهش می‌دهد. این بانوی فعال سیاسی و اجتماعی ضمن ابراز تاسف از اینکه زحمات حضرت خدیجه(س) در صدر اسلام نادیده گرفته شده و با ساده‌انگاری از آن عبور شده است، تصریح کرد: همانطور که مشاهده می‌شود حضرت خدیجه(س) هم تولید و هم حفاظت از ثروت کرده است و هم نقش مادری و تربیت کنندگی را به خوبی برای حضرت فاطمه زهرا(س) به انجام رساند.

معصومه آباد با ابراز تاسف از محدود سازی فعالیت زنان در جامعه آنچه به عنوان عدالت جنسیتی موسوم است را سبب کاهش سهم زنان در مشارکت‌های اقتصادی و اجتماعی ارزیابی و اعلام کرد: این کاهش سهم مشارکت زنان باعث افزایش و گسترش فقر در جامعه شده است.

‌وی افزود: این در حالی است که بانک جهانی افزایش مشارکت زنان در جامعه را باعث کاهش فقر، افزایش میزان تاب آوری جامعه و توزیع مناسب ثروت ارزیابی می‌کند.

سفیر سابق ایران در فنلاند فعالیت، مشارکت و مدیریت اقتصادی زنان را مادرانه و انسان‌مدارانه توصیف کرد و گفت: با کاهش دادن میزان مشارکت زنان در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی، در واقع جامعه و کشور از این نگاه مادرانه و انسان مدارانه محروم خواهد شد.

وی تاکید کرد: حضور چند درصدی زنان در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی اصلا راضی کننده نیست و به زینت المجالس شباهت بیشتری دارد. زنان در جاهایی که به توان فردی خودشان متکی بوده اند توانسته‌اند بیشترین تعداد کرسی‌های هیات علمی دانشگاه ها را از آن خود کنند اما همیشه سقفی شیشه‌ای مانع پیشرفت آنان شده است.

وی در پایان تاکید کرد: کسی در این کشور برنده است که به تمام سرمایه‌های اجتماعی و از جمله زنان توجه و از آن بهره‌برداری کند.

زینب قیصری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این همایش بود که برگزاری دومین همایش زنان فعال اقتصادی را به فال نیک گرفت و با تشریح فعالیت هایی که برای حمایت از فعالیت زنان در نظر گرفته شده است، گفت: بر اساس این قانون مثلا پرداخت کننده مالیات که خانم است می‌تواند مالیاتش را در حوزه‌ای که به توسعه فعالیت‌های اقتصادی-اجتماعی زنان کمک می‌کند، هزینه نماید.

دومین-همایش-زنان-فعال-اقتصادی2

در این همایش احمد علوی، عضو شورای شهر تهران نیز در سخنانی با بیان این که فعالیت‌های اقتصادی-اجتماعی زنان باید از نمایشی بودن خارج شود، تاکید کرد: این امر به میزان توان مدیریتی ما بستگی دارد و باید توجه داشته باشیم که همایش زنان فعال اقتصادی یک نماد نیست، بلکه یک جریان است و باید آثار آن در جامعه و مناسبات اجتماعی و اقتصادی جامعه ایران جاری و ساری باشد.

وی به تبعیض‌هایی که در خصوص مدیریت زنان و مردان وجود دارد اشاره و اظهار کرد: وقتی مردان اشتباه می‌کنند، معمولا جامعه از این اشتباه ها عبور می‌کند، اما اگر همین اشتباه توسط زنان انجام شود به وسیله آن تمام فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی زنان زیر سوال برده می‌شود.

وی در پایان به تمهیدات اندیشیده شده در برنامه هفتم پیشرفت برای افزایش میزان مشارکت زنان در جامعه اشاره کرد و گفت: براساس این برنامه که اجرای آن از ابتدای امسال ۱۴۰۳ آغاز شده است، باید زیر ساخت‌های کشور برای افزایش ۱۰ درصدی زنان در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی جامعه مهیا شود.

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای