سامانه شناسایی نیازهای فناورانه
ویژه ششمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها، کشتهای گلخانه ای- گزارش ششم
ویژه ششمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها، کشتهای گلخانه ای- گزارش ششم
مزرعه سبز : ششمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها و کشتهای گلخانهای، 14 الی 17 آذرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد که سوای برخی ناهماهنگیها در برگزاری این نمایشگاه، استقبال مناسبی از آن صورت گرفت و شرکتهای فعال در عرصه کشاورزی و مرتبط با موضوع نمایشگاه، توانمندیهای خود را به نمایش گذاشتند.
ما نیز با برخی از این شرکتها گفتوگوهایی انجام دادهایم که به صورت سریالی تقدیم میشود:
***
پیمان عینیزاده از کارشناسان «مرکز ارزیابی شرکتهای دانشبنیان » و «مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت» ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار مزرعه سبز با اشاره به این نکته که مرکز ارزیابی شرکتهای دانشبنیان، زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت نیز ذیل نهاد ریاست جمهوری فعالیت میکند، گفت: سامانهای را که در این نمایشگاه معرفی کردهایم تحت عنوان سامانه «شناسایی نیازهای فناورانه» در حوزه مکانیزاسیون، ماشینآلات، سامانههای نوین آبیاری، ماشینآلات، نهادهها، کشتهای گلخانهای، تجهیزات کشاورزی و… است.
هدف این سامانه رفع نیازهای فناورانه است؛ در این برنامهما نیازهای فناورانه را از منابع مختلف دریافت میکنیم و آنها را برای شرکتهای فعال در آن زمینه بخصوص ارائه میدهیم.
بهطور مثال، یک شرکت بزرگ به ما مراجعه میکند و درخواست میدهد که محصولی را با یک سری مشخصات و کارایی نیاز داریم و ما درخواست این شرکت را برای شرکتهایی که امکان پاسخگویی و تولید این نیاز را دارند، ارائه میدهیم؛ در واقع مانند یک رابط و پل ارتباطی بین این دو حلقه عمل میکنیم.
در بانک اطلاعاتی این سامانه، اطلاعات دقیق از همه شرکتهای فناورانه وجود دارد و با شناسایی نیازها و عرضه آنها به شرکتهای فعال در این زمینه از آنها میخواهیم که به نیازها پاسخ دهند. متقاضیان میتوانند از طریق سایت، نیازهای فناورانه خودشان را ثبت کنند و شرکتهایی که توان پاسخگویی به این نیازها را دارند، در این سایت همدیگر را پیدا نمایند.
حتی ممکن است آن نیاز فناورانه را قبلا شرکتی اجرا کرده و محصول مناسب را ساخته است یا اینکه در مورد آن مقداری کار کرده و تحقیقاتی انجام داده است که در این سامانه امکان ارتباط این دو گروه فراهم میگردد.
حسین کاظمی ـ کارشناس ارشد کشاورزی
انتهای پیام/