خبر فوری
شناسه خبر: 48508

چای آبی و فواید بی‌نظیر آن برای بدن

چای آبی از همان برگ‌های گیاه سیاه گرفته می‌شود ولی نوع استخراج آن تفاوت دارد و ثابت شده فواید بسیاری برای سلامت دارد.

چای آبی و فواید بی‌نظیر آن برای بدن

به گزارش اخبار سبز کشاورزی، چای به‌عنوان نوشیدنی‌ای شناخته می‌شود که به لطف فواید سلامتی گسترده‌اش می‌تواند درمانگر خوبی هم باشد. چای آبی که با نام چای اولونگ نیز شناخته می شود، یک نوشیدنی سنتی چینی با رنگ مایل به آبی است که از همان گیاه چای سیاه یعنی «کاملیا سیننسیس» (Camellia sinensis) گرفته شده است ولی نوع دم کردن آن متفاوت است. این چای (OOLONG TEA) در اثر اکسیداسیون ناقص برگه‌های چای تولید می‌شود.

بسته به چیزی که با آن مخلوط می شود به دلیل PH آن می‌تواند تغییر رنگ دهد و طعمی شبیه به چای سبز پیدا کند ولی معمولا رنگ آن مثل چای سیاه، قرمز نیست. معمولاً سریع دم شده و طعمی شیرین به سمت تلخی دارد.

قرن هاست که در تایلند، ویتنام، بالی و مالزی برای پخت و پز، رنگرزی پارچه یا حتی ساخت لوازم آرایشی مصرف می‌شده است ولی در این کشورها به تازگی به عنوان چای مصرف می‌شود.

به تازگی بنیاد قلب اسپانیا تحقیقات گسترده‌ای در مورد این چای چاپ کرده است و می‌گوید که مواد موجود در چای آبی خواص ارگانولپتیکی را فعال کرده و از پیشرفت بیماری‌هایی مانند سرطان، انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی، فرآیندهای عصبی و آسیب‌شناسی سیستم ایمنی جلوگیری می‌کند.

همچنین از عملکردهای تنفسی پشتیبانی می کند، سطح قند و کلسترول خون را کاهش می دهد و از کبد محافظت می کند. نوشیدن یک فنجان چای آبی غلظت مضر تری گلیسیرید و کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می‌دهد در حالی که سطح کلسترول خوب HDL را افزایش می‌دهد و از تصلب شرایین، حملات قلبی، لخته شدن خون یا فشار خون بالا جلوگیری می‌کند.

ثابت شده است که این چای به دیابتی‌ها کمک می‌کند زیرا وجود اسید فنولیک باعث بهبود ترشح انسولین، تنظیم متابولیسم گلوکز و جلوگیری از جذب بیش از حد قند می شود.

چای اولانگ همچنین با افزایش آرامش عضلانی به خواب بهتر در شب کمک می کند زیرا حاوی کافئین نیست. بدن را برای استراحت عمیق و طولانی مدت آماده می کند و برای کسانی که از اختلالات خواب رنج می برند توصیه می شود.

این دمنوش به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالای خود به مهار اثرات رادیکال های آزاد کمک می‌کند و با جلوگیری از چین و چروک، سلامت پوست را بهبود می‌بخشد. همچنین برای اگزما و آفتاب سوختگی مفید است.

وجود بیوفلاونوئیدها به رشد مو کمک می کند، به ضخیم شدن آن و حفظ رنگ طبیعی آن کمک می‌کند. در حالی که می توان آن را در هر زمانی از روز مصرف کرد، متخصصان نوشیدن آن را بعد از غذا توصیه می کنند زیرا به هضم غذا کمک می‌کند./ اطلاعات آنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای