دستور العمل غذاهای کریسمس آسان برای علاقه مندان به سال نو میلادی
دستور غذاهای آسان را برای استفاده در طول فصل زمستان و جشن کریسمس گردآوری کردهایم برای تدارک یک سفره کلاسیک برای شام کریسمس.
اخبار سبز کشاورزی؛ اگر علاقه مند به جشن کریسمس هستید، می توانید با این دستور عمل های ساده امسال یک سفره ی کلاسیک، زیبا و خوشمزه برای سال نو میلادی تدارک ببینید.
هویج لعاب دار
هویج: به دنبال هویج های سفت، چاق، روشن و صاف باشید.
کره: برای تهیه این هویج کاراملی شده به حدود ¼ فنجان کره نیاز دارید.
شکر قهوه ای: می توانید از شکر قهوه ای روشن یا تیره استفاده کنید.
ادویه ها: این هویج های لعاب دار به سادگی با نمک و فلفل سفید آسیاب شده، پاپریکا و پودر سیر چاشنی می شوند.
طرز تهیه:
دستور پخت کامل و گام به گام را در زیر خواهید یافت، اما در اینجا مروری مختصر از آنچه می توانید هنگام درست کردن این هویج های لعاب دار داشته باشید آورده شده است:
هویج ها را بپزید: هویج های پوست کنده و خرد شده را در قابلمه ای بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا هویج ها نرم شوند. تخلیه کنید.
هویج ها را لعاب دهید: کره را در قابلمه ای آب کنید سپس شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پوشش داده شود.
بهترین رست بیف
3 کیلو راسته گوساله، در دمای اتاق
½ قاشق چای خوری نمک یا بیشتر برای طعم دادن
½ قاشق چای خوری پودر سیر یا بیشتر به دلخواه
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده، یا بیشتر برای طعم دادن
طرز تهیه:
همه مواد را جمع کنید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید.
همه مواد برای تهیه رست بیف جمع شدند.
دقت کنید که گوشت در دمای اتاق باشد. کباب را در فواصل 3 سانتی متر با ریسمان نخی ببندید. این به خشک شدن آن کمک می کند و به آن اجازه می دهد یکنواخت تر بپزد. کباب را روی توری در فر قرار دهید.
نمک، پودر سیر و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. مخلوط چاشنی را به گوشت بمالید.
مخلوط چاشنی را روی کباب بمالید.
در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 60 دقیقه یا اگر کباب شما بزرگتر یا کوچکتر است 20 دقیقه به ازای هر پوند تفت دهید. دماسنج خواندن فوری که در مرکز قرار داده می شود باید 120 تا 125 درجه فارنهایت (49 تا 52 درجه سانتیگراد) را نشان دهد.
از فر خارج کرده و به تخته برش منتقل کنید. روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه استراحت کند تا آب درون آن دوباره پخش شود.
سیب زمینی سرخ شده در فر
6 عدد سیب زمینی متوسط، خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چایخوری نمک چاشنی شده، یا به مزه
½ قاشق چایخوری نمک، یا به مزه
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
طرز تهیه:
مواد را جمع کنید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
ترکیبات شگفت انگیز سیب زمینی سرخ شده در فر در کاسه های شیشه ای بریزید.
سیب زمینی ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
سیب زمینی ها را با روغن، نمک چاشنی شده، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ قرار دهید و مخلوط کنید تا خوب پوشش داده شود.
روی ورقه پخت آماده شده بریزید و در یک لایه صاف پخش کنید.
سیب زمینی چاشنی شده روی یک ورقه پخت زرد
در فر از قبل گرم شده، گهگاهی بچرخانید، تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و قهوه ای طلایی شوند، حدود 1 ساعت بپزد و بعد میل کنید
سالاد راحت کریسمسی
1 بسته میکس سالاد آماده
1 ½ فنجان گردو
100 گرم آلبالو خشک بدون هسته
پنیر پارمزان، تراشیده شده به میزان علاقه
½ فنجان سس سالاد وینگرت بالزامیک (ترکیبی از سرکه های مختلف، نمک، فلفل و روغن زیتون)
طرز تهیه:
سبزی سالاد، گردو، آلبالو خشک و پنیر پارمزان را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. وینگرت را روی سالاد بریزید؛ به طور مساوی بپوشانید.