همه خوابهای ترامپ برای روزهای آینده جهان
هفته گذشته بود که جاستین ترودو، از نخست وزیری کانادا استعفا داد. تحلیلگران این استعفا را موازی با سیاستهای ترامپ علیه گلوبالیستها میدانند.
اخبار سبز کشاورزی؛ هفته گذشته بود که جاستین ترودو از نخست وزیری کانادا استعفا داد. تحلیلگران این استعفا را موازی با سیاستهای ترامپ علیه گلوبالیستها میدانند.
در همین ارتباط کاربری به نام "ویلفرد" طی رشتهتوئیتی به سیاست کلان ترامپ و مشاورش ایلان ماسک در مقابل گلوبالیستها پرداخته که در ادامه آن را مرور خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
فشار خُردکننده ترامپ بر کانادا و حملات بیوقفه ایلان ماسک به دولتهای چپگرای اروپایی خبر از یک طوفان میدهد که نسیمی از آن صندلی ریاست ترودو را واژگون کرد.
چیزی که مخالفان پیشینِ ترامپ را با سوالی هراسناک مواجه کرده است: «آیا نفر بعدی من هستم؟» اصولاً سیاست دولتِ جدید، ترامپ بسیار متفاوتتر از ۸ سال پیش است! سیاستی که کاملاً مشهود است؛ آنها نه تنها شمشیر را از رو بستهاند، بلکه به احدی رحم نخواهند کرد.
چهارسال دوری ترامپ که با انواع پروندهسازیها، تهمتها، افتراها و حضور در دادگاههای مختلف که به آن عکس معروف وثیقه در زندان ختم شد، یک فرصت بود که سیاست و پیچ و خم دنیای سیاست را بهتر بشناسد.
این فرصت ریاضتگونه برای او، نوعی خودشناسی هم به همراه داشته است و به نظر استقامت و صبر را او را از آن زمان که در کاخ سفید بود، بهتر و بیشتر کرده است. برای این ادعا کافی است که به مناظره او با کاملا هریس نگاهی بیندازید.
برخلاف سابق بیآنکه هریس را تمسخر کند یا وارد چالش توهین به جنسیت یا نژاد او شود، با صبر و حوصله کارنامه کاریاش را زیر سوال برد و مشخص بود که چقدر بر گفتار و رفتار خود مسلط است.
اوج این تسلط را میتوان در آن لحظه که به او شلیک شد را مشاهده کرد. شاید هرکسی دیگری در آن لحظه تنها به فکر جان خود و فرار از صحنه بود اما او از آن چیزی ساخت که در تاریخ ماندگار شود.
واکنشی که در لحظه او را از فردی زخمی و هراسان به یک ابرقهرمان تبدیل کرد که دست نیافتنی شد! شاید این همان لحظهای است که ترامپ در ذهن خود گفت: اگر زنده بمانم به یکی از آنها رحم نخواهم کرد. لحظهای که ایلان ماسک مدتهاست منتظر آن بود! برخلاف نگاه موجود و اندیشه ورود به سیاست (سیاست به مثابه ورود در دولت و تأثیرگذاری مستقیم بر سیاست داخلی و خارجی) سالهاست که در ذهن ماسک است.
ماسک که در انتخابات و با موجهای خبری و کارهای عملی (سخنرانی، اسپیسهای متنوع و متفاوت در توییتر، شرکت در کمپینها، جایزه یک میلیون دلاری و...) نقشی بیبدیل در پیروزی ترامپ داشت، ویژگیهایی دارد که کمتر کسی در جهان قدرت امروز از آن برخوردار است.
نابغهای خودساخته که ثروتمندترین فرد جهان، صاحب شرکت اسپیس ایکس و شبکه اجتماعی (توییتر/ایکس) در دنیاست که خودشان به تنهایی یک دولتاند!
اصولاً دولتها یا سیاستمداران چگونه میتوانند با او مقابله کنند؟ همین حالا که او به سیاستمداران انگلیسی حمله میکنند آنها با روزنامه گاردین میتوانند از خود دفاع کنند؟ یا BBC که سالهاست تاثیر خود را از دست داده است؟ ماسک که به گفته خود بعد از ماجرای دردناک پسرش (تغییر جنسیت به وسیله داروهایی که به دروغ به ماسک گفته میشود برای درمان کروناست) تصمیم گرفت ویروس چپ را نابود کند، با خرید توییتر گام اول را برداشت.
آنها میدانستند باید خود رسانهای داشته باشند که هیچکس نتواند آن را سانسور و تعطیل کند. گام بعدی پیروزی ترامپ و در اختیار گرفتن دولت و کنگره و از هم پاشاندن مثلث «بایدن/ترودو/مکرون» بود. فعلاً دو ضلع آن را درهم شکستهاند و فقط مکرون مانده است. قطعاً هدف بعدی مکرون است و خودش هم میداند که چه روزهای سختی در انتظار اوست.
سیاست خارجی دولت جدید ترامپ با باز شدن دو جبهه شروع به کار کرده است: یکی جبههای که ترامپ در آمریکای شمالی و اطراف آمریکا باز کرده است و دیگری جبههای که ماسک در اروپا گشوده است. پاک سازی اطراف آمریکا از یک سو و واژگون کردن دولتهای چپ اروپایی که در چهارسال زمامداری ترامپ بیشترین کارشکنیها را بر علیه او کردند هدف بعدی است. آنها به سراغ چین هم خواهند رفت و ونزوئلا قطعا دستخوش تغییر خواهد شد. آنها به پوتین و حتی نتانیاهو هم باج نخواهند داد و اجازه نخواهند داد کسی بیاذن و مشورت آنها قدم از قدم بردارد. دیگر کرونایی هم وجود ندارد که با آن چرخ اقتصاد را از کار انداخت. آنها همچون سیل در راه هستند./ برترین ها