رفسنجان؛ قطب سرمایهگذاری در کشاورزی و صنعت
روابط عمومی هلدینگ کیمیای سبز با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر سرمایهگذاری برای تولید پای صحبت فرماندار شهر نشست.

اخبار سبز کشاورزی؛ روابط عمومی هلدینگ کیمیای سبز با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر سرمایهگذاری برای تولید پای صحبت فرماندار شهرنشست.
رفسنجان؛ قطب سرمایهگذاری با ظرفیتهای منحصربهفرد
فرماندار رفسنجان با اشاره به زیرساختها، ظرفیتهای کشاورزی، صنعتی و انرژیهای تجدیدپذیر، فرصتهای متعددی را برای سرمایهگذاری معرفی و تاکید کرد این فرصتها نه تنها به افزایش اشتغال و کاهش بیکاری کمک میکنند، بلکه به توسعه اقتصادی پایدار منطقه نیز منجر خواهند شد.
منطقه ویژه اقتصادی؛ آماده پذیرایی از سرمایهگذاران صنعتی
مهندس رضایی گفت: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به وسعت ۱۸۰۰ هکتار است. در این منطقه اجرای هر نوع طرح صنعتی به دلیل وجود زیرساختهای کامل (آب، برق، گاز) امکانپذیر است. در مناطق کبوترخان، بهرمان، نوق و کشکوئیه نیز نواحی صنعتی فعال هستند و سرمایهگذاران میتوانند با استفاده از این فرصت زمینه اشتغالزایی و درآمدزایی را فراهم کنند.
کاشی و سرامیک کشکوئیه؛ الگوی موفق مشارکت مردمی
وی با اشاره به اینکه طرح کاشی و سرامیک در کشکوئیه در فازهای مختلف در حال اجرا است ادامه داد: سرمایهگذاران یزدی این طرح را به دلیل وجود نیروی کار، جاده و نزدیکی به راهآهن انتخاب کردهاند. فاز اول آن در زمینه تولید کاشی و سرامیک تا پایان سال اجرا میشود و فازهای بعدی شامل تولید رنگ و لعاب و کارتنسازی هم در زمانهای بعدی اجرا خواهد شد.
فرماندار رفسنجان به اختصاص ۴۰ هزار سهم از این کارخانه برای مشارکت مردمی اشاره و تصریح کرد: این امر میتواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد زیرا به دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص جهش تولید با مشارکت مردمی پاسخ داده شده است. همچنین شهرک صنعتی خصوصی احمدآباد دیفه قابلیت راهاندازی واحد تولید قطعات خودرویی را دارد.
کشاورزی در رفسنجان، از پسته تا گیاهان دارویی
مهندس رضایی در ادامه با اشاره به فرصتهای سرمایهگذاری در کشاورزی گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در رفسنجان، کشتهای جایگزین برای مدیریت منابع آبی میتواند کارساز باشد زیرا کشت پسته با کمبود آب مواجه است. در مناطق کوهستانی کاشت زعفران، گیاهان دارویی، زرشک، عناب و گل محمدی را میتوان داشت و در دیگر مناطق میتوان توسعه گلخانهها را داشته باشیم تولید گوجه فرنگی در گلخانه درآمد بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار در هکتار را داراست.
گلخانههای پررونق
وی همچنین افزود: تولید گیاهان زینتی در روستاها که فضای کافی در خانهها وجود دارد مانند کاکتوس و گلهای کاغذی میتواند منبع درآمد محسوب شود. تولید کود سولفات آمونیوم را به همت هلدینگ کیمیای سبز و چند شرکت دیگر در منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی داریم ولی از آنجایی که ۹۰ درصد سموم کشاورزی وارداتی هستند، نیازمند توسعه تولید داخلی هستیم.
صنایع تبدیلی پسته؛ ارزش افزوده برای مغز طلایی ایران
فرماندار رفسنجان ادامه داد: ما در رفسنجان یکی از فرصتهای سرمایه گذاری را در حوزه مغز پسته میبینیم یعنی تولید محصولاتی مانند شکلات و شیرینی، بستنی، کره و حلوای پسته میتواند ضمن داشتن ارزش افزوده به بهبود سلامت مصرفکنندگان هم کمک کند.
مهندس رضایی افزود: تربیت کارشناسان کشاورزی برای افزایش راندمان تولید پسته را هم داریم که میتوان استفاده از دانش این کارشناسان در استانهای دیگر را دردستور کار داشته باشیم زیرا توسعه کشت پسته در ۲۷ استان دیگر در کشور رواج یافته و نیاز است کشاورزان آن مناطق از مباحث علمی کارشناسان در راستای افزایش راندمان تولید پسته بهره مند شوند.
انرژیهای پاک؛ فرصتی طلایی در زمینهای آفتابی رفسنجان
وی افزود: فرصت انرژیهای تجدیدپذیر را نیز داریم. نصب پنلهای خورشیدی برای کمک به کمبود انرژی را نیز داریم فرصتی که هم درآمدزاست هم برطرف کننده نیاز برقی کشور.
فرماندار رفسنجان در خصوص ظرفیت معادن گفت: معدن کوچک، متوسط و بزرگ در شهرستان وجود دارد که ۴۰ درصد این معادن راکد هستند و میتوانند با سرمایهگذاری، مجدد فعال شوند که در اینصورت میتوانند تأمین کننده کنسانتره مورد نیاز صنعت مس باشند.
مهندس رضایی با اشاره به اشتغال و توسعه روستایی گفت: بیش از ۱۵۰ روستا در بخش مرکزی رفسنجان داریم و میتوان از این ظرفیت در حوزه فرصتهای سرمایهگذاری بهرهگیری کرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم و دولت اتفاقات خوبی در مسیر تولید بیفتد.