خبر فوری
شناسه خبر: 51504

۷ غذای شگفت‌انگیز با گوشت چرخ‌کرده و برنج: یک سفره رنگارنگ!

دنبال "غذا با گوشت چرخ کرده" هستید؟ یک لیست کامل از ۷ غذای خوشمزه با برنج و گوشت چرخ‌کرده، از پلوهای ایرانی تا غذاهای بین‌المللی!

 ۷ غذای شگفت‌انگیز با گوشت چرخ‌کرده و برنج: یک سفره رنگارنگ!

 

دنبال ایده‌های جدید برای "غذا با گوشت چرخ کرده" هستید؟ این لیست خوشمزه را از دست ندهید! از پلوهای اصیل ایرانی تا خوراک‌های بین‌المللی، اینجا کلی دستور پخت وسوسه‌انگیز پیدا می‌کنید که با گوشت چرخ‌کرده و برنج یک غذای فوق‌العاده بسازید.

اخبار سبز کشاورزی؛ برنج در آشپزی ایرانی یک جایگاه خیلی ویژه دارد. وقتی این ماده‌ی اصلی با گوشت چرخ‌کرده ترکیب می‌شود، می‌توان غذاهای خیلی متنوع، خوش‌خوراک و پرطرفداری درست کرد. در این مطلب، چند نمونه از این غذاها را با هم مرور می‌کنیم.

 

 ۱. لوبیا پلو: عطر و طعم خاطره‌انگیز مادر بزرگ‌ها

لوبیا پلو یک غذای اصیل ایرانی است که با برنج، لوبیا سبز و گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود و با ادویه‌هایی مثل زردچوبه، دارچین و فلفل طعم‌دار می‌شود. برای درست کردنش، اول گوشت چرخ‌کرده را با پیاز و ادویه تفت می‌دهند و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه می‌کنند تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. در آخر، این مواد را به صورت لایه‌لایه با برنج آبکش شده ترکیب می‌کنند و می‌گذارند روی شعله گاز تا دم بکشد.

 

 ۲. خورشت کره‌ای: یک کاسه گوشت خوشمزه از شرق آسیا

این غذای خوشمزه که بهش کاسه‌ی گوشت کره‌ای هم می‌گویند، یک غذای آسیایی است که برای درست کردنش گوشت چرخ‌کرده را با سیر خرد شده و زنجبیل تفت می‌دهند. بعد سس سویا، شکر قهوه‌ای و روغن کنجد را به گوشت اضافه می‌کنند. در نهایت، برنج را جدا می‌پزند و مخلوط گوشت را رویش می‌گذارند.

 

 ۳. ماش پلو: یک غذای مقوی و پرخاصیت برای روزهای سرد

ماش پلو یکی از غذاهای مقوی ایرانی است که مخصوصاً توی مناطق مرکزی و جنوبی کشور خیلی طرفدار دارد. این غذا ترکیبی از برنج و ماش پخته شده‌ست که با گوشت چرخ‌کرده، مرغ یا حتی گاهی وقتا به صورت ساده سرو می‌شود. برای درست کردن ماش پلو اول ماش را جدا می‌پزند تا نیم‌پز بشود. بعد برنج را به روش آبکش آماده می‌کنند و موقع دم گذاشتن، ماش و مواد دیگر را لایه‌به‌لایه می‌ریزند.

 

 ۴. عدس پلو: یک انتخاب عالی برای یک غذای سالم و خوشمزه

عدس پلو هم برای کسانی که می‌خواهند "غذا با گوشت چرخ کرده" درست کنند، یک انتخاب خیلی خوب است. این غذا با استفاده از گوشت چرخ‌کرده‌ی تفت داده شده با پیاز و ادویه درست می‌شود. توی بعضی از دستورها ممکن است کشمش یا خرما هم به این ترکیب اضافه بشود تا یک طعم شیرین و متفاوت ایجاد کند.

برای اینکه عدس پلو متنوع‌تر بشود، می‌توانید گوشت چرخ‌کرده را به صورت قلقلی در بیاورید یا از گوشت تکه‌ای استفاده کنید. استفاده از برنج زعفرانی برای تزیین این غذا هم می‌تواند ظاهر و طعمش را جذاب‌تر کند.

 

۵. رشته پلو: یک غذای سنتی برای شب عید و دورهمی‌ها

این غذا که ترکیبی از برنج و رشته پلویی است، توی خیلی از مناطق ایران برای شب عید درست می‌شود. اما توی بقیه روزها هم می‌شود ازش برای ناهار یا شام استفاده کرد. طرز درست کردن رشته پلو به این صورت است که برنج را به روش آبکش آماده می‌کنند و رشته پلویی را توی اواخر مرحله‌ی جوشیدن بهش اضافه می‌کنند تا نرم بشود. بعد برنج را دم می‌کنند و بسته به ذائقه‌تان با گوشت چرخ‌کرده یا قلقلی، کشمش و پیاز داغ سرو می‌کنند.

 

 ۶. پلو شوشتری: یک سفر به طعم‌های اصیل خوزستان

پلو شوشتری یکی از غذاهای محلی و سنتی استان خوزستان و مخصوصاً شهر شوشتر است که با استفاده از برنج، گوشت، لوبیا چشم بلبلی، شوید و ادویه‌جات مثل دارچین درست می‌شود. طرز درست کردن این غذا با گوشت چرخ‌کرده به بقیه پلوهای ایرانی خیلی شبیهه؛ یعنی برنج را همراه گوشت و بقیه مواد به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه می‌ریزند و بعد دم می‌کنند.

 

 ۷. کلم پلو: یک غذای شیرازی دوست‌داشتنی با عطر بهار نارنج

کلم پلو یکی از غذاهای خوش‌طعم و اصیل شیرازی است که الان توی بقیه جاهای ایران هم طرفدارای زیادی دارد. برای درست کردن این غذا اول کلم را تفت می‌دهند تا نرم بشود. گوشت چرخ‌کرده را هم جداگانه به شکل قلقلی یا ساده سرخ می‌کنند. بعد این مواد را با برنج آبکش شده ترکیب می‌کنند و می‌گذارند روی شعله گاز تا طعم‌ها با هم مخلوط بشوند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای