خبر فوری
شناسه خبر: 46593

کاکائو را بهتر بشناسیم+ ویدئو

یکی از نادر محصولاتی که پس از معرفی آن به جهان، حتی در گمنام‌ترین مناطق جغرافیایی متقاضیان و مشتاقانی یافت، کاکائو است.

کاکائو را بهتر بشناسیم+ ویدئو

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ جدا از آن که در صدها نوع شیرینی، شکلات، کیک، آدامس و... به کار برده می‌شود، در جایگاه یک ماده دارویی نیز مصارف بسیار دارد.

پرورش‌دهندگان درخت کاکائو اکثرا کشاورزان خرده پایی هستند که با زحمت بسیاری از درخت‌های خود مراقبت و میوه‌ها را پس از رسیدن کامل برداشت و دانه‌ها را که در واقع همین کاکائو است جدا و آماده عرضه به بازار و کارخانه‌های شکلات‌سازی می‌کنند.

تعداد دانه‌ها در هر میوه بین 24 تا 45 عدد است. اساسا درخت کاکائو بومی آمریکای جنوبی است و بومیان آن مناطق در سال‌های دور نوشابه‌های خوش طعمی از آن درست می‌کردند.

این گیاه در آفریقا و در کشورهای نیجریه، غنا و ساحل عاج به طور عمده کشت می‌شود.

دانه‌های کاکائو سرشار از موادغذایی مانند پتاسیم و آهن، فیبر و آنتی اکسیدانت است که مصرف آن تامین کننده بخشی از نیازهای بدن را تامین می‌کند.

برداشت کاکائو، آن گونه که در تصاویر دیده می‌شود به صورت باز کردن میوه‌ها به اندازه خیار است.

پس از خارج کردن دانه‌ها آن‌ها را به مدت 10 روز زیر برگ‌های موز برای تخمیر و تغییر رنگ و طعم‌گیری قرار می‌دهند، سپس به مدت 14 روز و تا خشک شدن کامل در معرض آفتاب قرار می‌گیرند.

این دانه‌ها برای تبدیل شدن به پودر کاکائو به کارخانه‌های فرآوری حمل می‌شوند تا در ساخت انواع شکلات و شیرینی به کار برده شوند.

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای