مدیرعامل شرکت منطقهای تهران در پاسخ به اخبار سبز کشاورزی:
واحدهای کشاورزی و صنایع غذایی باید مولد تولید برق داشته باشند
حتی واحدهای نانوایی موظف به استفاده از ظرفیتهای مولدهای برق در مواقع بحران هستند، اما هیچ یک از واحدهای تولیدی به استفاده از این ظرفیتها توجه نکردند
اخبار سبز کشاورزی؛ در گواهی تاسیس کارخانهها و واحدهای تولیدی همچنین در مجوزهای صادرشده برای واحدهای زراعی و حتی در هنگام صدور مجوزهای ساخت ساختمانهای بلندمرتبه، نصب دیزل ژنراتور برای تامین برق در مواقع اضطراری پیشبینی شده و امکان استفاده از این ظرفیتها برای کاستن از مشکلات در بحران وجود دارد و تلاش میکنیم از ظرفیتهای تولیدی این دیزلها استفاده کنیم.
فرهاد شبیهی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران که با خبرنگاران گفتگو میکرد در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری اخبار سبز کشاورزی مبنیبر اینکه ناترازی برق به واحدهای تولید و تامین غذا، اعم از مزارع، دامپرویها آسیب زده که این مغایر با سند ملی تامین امنیت غذایی است و شرکت برق منطقهای تهران برای اجرای این سند، چه تمهیدی اندیشیده است، گفت: حتی واحدهای نانوایی هم در هنگام تاسیس موظف به استفاده از ظرفیتهای مولدهای برق در مواقع بحران هستند، اما هیچ یک از واحدهای تولیدی به استفاده از این ظرفیتها توجه نکردند.
شبیهی با بیان این که برای تامین و خرید مولدهای برق با واحدهای کشاورزی و تولیدی همکاری لازم صورت گرفته، توضیح داد: در حوزه پدافند غیرعامل، تلاش کردیم ظرفیتهایی را ایجاد کنیم. بههمین دلیل در لایحههای مختلف توزیع پستهای موقت ایجاد کردیم که در صورت مواجه شدن با مشکل از این پستهای موقت استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران که راهبری شبکههای برق استانهای تهران، قم و البرز را برعهده دارد با تاکید بر اینکه وظیفه تامین و آمادهسازی مولدسازی برق در واحدهای تولید، کشاورزی و... در هنگام احداث آنها به ایشان تذکر داده شده، گفت: در مواردی این مولدهای تامین و بهکار گرفته شده؛ اما وقتی برای مدتی پایداری شبکههای برق حفظ میشود دوباره توجه به تامین و بهکارگیری مولدها کاهش پیدا میکند که در مواقع بحران مشکلاتی برای این واحدها پدید میآید.
شبیهی همچنین در پاسخ به سوال دیگری نوسازی در شبکه برق تهران را ازجمله اولویتهای کاری شرکت برق منطقهای تهران برشمرد و در این باره گفت: تلاش میکنیم با تامین منابع مالی و هماهنگی با دولت توسعه زیرساختها را تسریع کنیم؛ چراکه حدود 30درصد شبکه انتقال و فوق توزیع تهران فرسوده است و طی سالهای پیشرو باید بازسازی و بهسازی شود.
وی از نیاز 50 هزار میلیارد تومانی برای انجام این ماموریت خبر داد و اضافه کرد: تلاش میشود با جذب منابع مالی لازم هرچه سریعتر این اقدام آغاز گردد.
وی از اضافه شدن 2500 مگاوات ظرفیت تولید برق به ظرفیت موجود تا پایان سال خبر داد و هدف سال جاری شرکت متبوع خود را بهینه سازی مصرف برق و کاهش بار روشنایی عمومی با استفاده از لامپهای کممصرف ذکر کرد و افزود: در تهران صنایع اصلی شامل فولاد و سیمان تلاش میکنند ظرفیتهای تولید خود را به شبکه بیفزایند و با پالایشگاه تهران نیز همکاری میکنیم تا ظرفیت تولید آنها برای کمک به شبکه برق استفاده کنیم.