آخرین خبرها:
شناسه خبر: 44882

شیرازی پلو غذای معروف و لذیذ استان فارس

این غذا جزو غذاهای معروف و لذیذ استان فارس و باتوجه به اسم آن مختص شیراز است که از مواد اولیه‌ای همچون برنج، روغن، زعفران با ماست بدون آب، بادمجان سرخ کرده، تخم مرغ، خلال پسته و بادام و غیره استفاده می شود و معمولاً در کنار آن سالاد شیرازی یا ماست و سبزی خوردن سرو می‌کنند.

شیرازی پلو غذای معروف و لذیذ استان فارس

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ این غذا به صورت کته تهیه می‌شود و همان طور که می دانید این نحوه پخت بهترین نوع پخت برنج است زیرا همه مواد مغذی در برنج باقی می‌ماند.

در ادامه مواد لازم برای تهیه شیرازی پلو را برای شما معرفی می کنیم و سپس طرز تهیه شیرازی پلو به شما آموزش خواهیم داد.

 مواد لازم برای تهیه شیرازی پلو

•          برنج : یک پیمانه سرخالی برای هر نفر

•          زرده تخم‌مرغ : 5 تا 6 عدد

•          ماست چکیده:  یک لیوان

•          مرغ : 700 گرم

•          روغن مایع : 250 گرم

•          کره : 100 گرم

•          زعفران دم‌کرده :دو قاشق غذاخوری

•          بادمجان : 5 عدد متوسط

•          زرشک : 3 قاشق غذاخوری

•          خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوری

•          نمک و فلفل : به میزان لازم

 طرز تهیه شیرازی پلو

شیرازی پلو را بعضی از افراد با نام ته چین بادمجان و مرغ می شناسند که جزء غذاهای اصیل ایرانی و مختص شهر شیراز است که به صورت ته چین تهیه می شود. برای تهیه این غذا اول باید به را شسته و با مقداری خلال بادام و خلال پسته مخلوط نمایید. سپس باید مرغ ها را بپزید و به را هم شسته و آبکش کنید.

در مرحله بعدی باید بادمجان ها را به صورت نازک و حلقه ای برش دهید و سرخ کنید و سپس زرده تخم مرغ را با کمی زعفران آب کرده و با ماست مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود و کره و روغن را هم به آنها اضافه کنید.

سپس برنج را طوری که دانه‌های آن خورد نشود به بقیه محتویات اضافه کنید.

پس از آن یک ظرف مناسب که بتوانید ته چین را برگردانید انتخاب کنید. ظرف پیرکس هم برای این کار مناسب است.

سپس آن را چرب کرده و برنج را در یک ظرف مناسب ریخته و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و سپس تکه های گوشت مرغ را روی آن قرار داده و یک ردیف حلقه های بادمجان را بگذارید و روی آنها هم نمک و فلفل بریزید و کمی خلال پسته و بادام روی آن قرار دهید و مجدداً مرغ ها را روی آن بچینید.

پس از آن بقیه برنج را هم روی لایه آخر ریخته و دم بگذارید و مقداری از آب مرغ را دور غذا بدهید و در ظرف را با فویل بپوشانید تا چند سوراخ ایجاد کنید و حدود یک ساعت و نیم در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.

بعد از گذشت این زمان غذای شما آماده شده و می توانید آن را با خلال بادام و پسته و ماست چکیده تزیین کنید.

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای