دُیماج غذای محلی قزوین
دیماج غذای محلی استان قزوین است که برای تهیه آن نیاز به یکسری مواد اولیه دارد
به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ در ادامه به مواد لازم برای تهیه دیماج اشاره خواهیم کرد و سپس طرز تهیه دیماج را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید برای عصرانه یا پیش غذا، این غذای خوشمزه محلی را تهیه کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه دیماج
- سبزی خوردن : 500 گرم
- پنیر : 4 قالب قوطی کبریت
- پیاز سرخ شده : 4 قاشق غذا خوری
- نان لواش خشک و خردشده : به مقدار لازم
- گوجه فرنگی خردشده : به مقدار لازم
- خیار خردشده : به مقدار لازم
- گردو خردشده : به مقدار لازم
- کشمش : به مقدار لازم
- پیازچه و تربچه خردشده : به مقدار لازم
- پیاز خام خردشده : به مقدار لازم
طرز تهیه دیماج
برای تهیه این غذای محلی باید ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و سرخ کنید. سپس به آن زردچوبه بزنید که طعم و رنگ بگیرد.
پس از آن نان لواش را خورد کرده و داخل یک کاسه بریزید و مقداری آب سرد روی آن بپاشید به حدی که فقط نان نرم شود و آبی داخل کاسه نماند. در واقع قرار است شما نان خشک ها را نمدار کنید.
سپس گوجه، خیار، سبزی و غیره را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و پنیر را هم له کرده و داخل مخلوط خود بریزید و پیاز و روغن پیاز را هم به آنها اضافه کنید.
در همان ظرف نانی که نمدار کرده بودید را هم اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و برای مدت کوتاهی داخل یخچال بگذارید که طعم آنها به خورد یکدیگر برود و غذا مزه دار شود. حالا می توانید این غذا را نوش جان کنید.
البته تمامی مواردی که داخل این غذا به کار میرود اختیاری است و اگر هر کدام از آنها را دوست نداشتید می توانید حذف کنید. این غذا در کنار هندوانه هم بسیار ترکیب لذیذی را به وجود می آورد.
از هر ماده غذایی دلخواهی که طعم آن با این موارد هماهنگ می شود هم می توانید استفاده کنید.
دیماج یکی از بهترین غذاها در فصل تابستان در استان قزوین است و حتما یک بار امتحان کردن آن را پیشنهاد می کنیم.