آغوز مسما غذای محلی مازندران
آغوز مسما، نازخاتون از غذاهای محلی چالوس است برای تهیه این غذا به گوشت اردک نیاز دارید.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ در ادامه مواد لازم برای تهیه آغوز مسما را مشاهده می کنید برای تهیه این غذا به گوشت اردک نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه آغوز مسما
- اردک : یک عدد
- گردو : 200 گرم
- پیاز : 75 گرم
- رب انار : 50 گرم
- آب : 2 لیتر
- شکر : 75 گرم
- روغن : 10 گرم
- دانه های ساییده شده انار : 100 گرم
- نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه آغوز مسما
به منظور تهیه این غذا باید اردک را کاملاً درون روغن سرخ کرده و سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید، وقتی که سبک و طلایی رنگ شدند اردکی که سرخ کرده بودید را با مقداری آب به پیاز اضافه کنید و شعله را زیاد کنید که آب به جوش برسد.
سپس دانه های انار خشک و گردو را هم به آنها اضافه کرده و شعله را کم کنید تا به تدریج اردک بپزد و جا بیفتد.
حالا باید داخل یک کاسه مقداری نمک، زردچوبه، شکر و آب انار ترش بریزید و با هم مخلوط کنید و هم بزنید و به خورشت خود اضافه کنید.
حدود 3 ساعت برای پختن و جا افتادن خورشت آغوز مسما زمان احتیاج است و میتوانید آن را به عنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام میل کنید که این مواد اولیه برای 6 نفر مناسب است.