پخت کوکو سیب زمینی با حداقل وسایل
کوکو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژهای برخوردار است. به انواع و اشکال مختلف هم پخته میشود؛ چون روش تهیه سادهای دارد و به سرعت آماده میشود.
اخبار سبز کشاورزی: ماده اصلی کوکو تخممرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، قارچ، سیبزمینی و ادویه میتوانید استفاده کنید. دستور پخت چند نوع کوکو سیبزمینی ساده، جذاب و کمهزینه را از دست ندهید.
کوکو سیبزمینی شکمپر
مدت زمان پخت: یکساعت و نیم
تعداد: ۵نفر
مناسب: همه گروههای سنی
مواد لازم :
سیبزمینی متوسط:۴عدد
پیاز: یک عدد
گوشت چرخکرده: ۲۰۰گرم
تخممرغ:۳عدد
جعفری خردشده: ۲قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: ۲قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به میزان لازم
دستور پخت:
۱. سیبزمینیها را شسته و آبپز کنید.
۲. برای تهیه مواد میانی کوکو، پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
۳. ادویهها و گوشت چرخکرده را با پیاز مخلوط کنید. پس از سرخ شدن گوشت، نمک و یک قاشق غذاخوری رب را اضافه کنید.
۴. سیبزمینیهای آبپز را رنده و در ادامه تخممرغها را یکییکی به آن اضافه کنید.
۵. پودر سوخاری، جعفری خردشده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را به مواد درون کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۶. از مواد سیبزمینی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست خود پهن کنید. مقداری از مواد گوشتی را داخل آن ریخته و دوباره کمی از مواد سیبزمینی را روی آن بگذارید. کوکو سیبزمینی را جمع کرده و آن را به شکل دلخواه فرم دهید.
۷. کوکوها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.
نکته:
- استفاده از آب هنگام اندازه کردن مواد کوکو باعث میشود که مواد بهدست شما نچسبند.