طرز تهیه چند املت خاص و خوشمزه+ جزئیات
املت، یکی از انواع غذاهای ساده و راحت است که طرفداران زیادی دارد. این نوع غذا که بیشتر در وعده صبحانه سرو میشود
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از همشهری، املت، یکی از انواع غذاهای ساده و راحت است که طرفداران زیادی دارد. این نوع غذا که بیشتر در وعده صبحانه سرو میشود، حتی در کشورهای مختلف به شیوههای مختلف آماده میشود و هر فرد براساس ذائقه و مواد اولیه مورد علاقهاش آن را تهیه میکند.
در این مطلب، روش تهیه چند املت خوشمزه توسط فاطمه باقری، مدرس آشپزی ارائه شده که درست کردن و تجربه طعم دلپذیر آنها خالی از لطف نیست.
املت پنیری
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰دقیقه
برای ۴ نفر
مواد لازم:
تخممرغ درشت: ۳عدد
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده: یکچهارم پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
آویشن، پونه و ریحانه خرد شده(خشک) : به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا فر را روشن کرده و با درجه ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس تخممرغها و خامه را با همزن برقی ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و مایه سبکی بهدست آید. نمک و فلفل را هم به مایه افزوده و هم بزنید.
کره را داخل تابه مناسب ریخته و در فر ذوب کنید. مواد را در تابه بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی خودش را بگیرد. در ادامه که املت تا حدودی سفت شد، آن را از فر خارج کرده و مواد را به حالت دورانی و آرام از دیوارهها جدا کنید.
پنیر رندهشده و سبزیجات خرد شده را روی تخممرغها بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آبشده و املت پنیری کاملا انسجام یابد. در انتها بهمدت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی املت برشته شود.
نکته: در مرحله اول تخممرغ را خوب بزنید تا کاملا سبک شود و حجم بگیرد چرا که روی کیفیت املت پنیری یعنی پوک و کرکی شدن آن تأثیر میگذارد.
املت گیلانی پنیر برشته
مدتزمان آمادهسازی مواد: ۱۵دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰دقیقه
برای ۲ نفر
مواد لازم:
پنیر فتا: ۱۰۰گرم
تخممرغ: ۲عدد
سیر: یک حبه رنده شده
گشنیر خشک: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یکدوم قاشق چایخوری
کره: ۳۰گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا آب شود. سپس پنیر فتا را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید.
در این فاصله تخممرغها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کرده و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید.
بوی سیر که بلند شد تخممرغهای همزده شده را داخل ماهیتابه بریزید. در ادامه مواد را هم بزنید تا پنیر و تخممرغ کاملا با هم مخلوط شوند.
در انتها گشنیر خشک، نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. روی شعله ملایم گاز حدود ۷دقیقه ترکیب را هم بزنید تا املت آماده شود.
نکته: بعد از اضافهکردن تخممرغها همزدن آن نباید زیاد به تأخیر بیفتد چون تخممرغها تکهتکه میشوند.