خبر فوری
شناسه خبر: 31887

هشدار هواشناسی برای ۲۱ استان

سازمان هواشناسی با صدور دو هشدار نارنجی و قرمز برای ۲۱ استان از فعالیت بسیار شدید سامانه بارشی در این استان‌ها خبر داد.

هشدار هواشناسی برای ۲۱ استان

فعالیت شدید سامانه بارشی؛ از سیل تا اختلال در تردد

سازمان هواشناسی با صدور دو هشدار نارنجی و قرمز برای ۲۱ استان از فعالیت بسیار شدید سامانه بارشی در این استان‌ها خبر داد.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از همشهری آنلاین ، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار قرمز از فعالیت بسیار شدید سامانه بارشی همراه با رگبار شدید باران، رعدوبرق، تگرگ، صاعقه، ذوب برف و وزش باد شدید خبر داد.
بر این اساس، چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۳ ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان، جنوب و غرب لرستان، شمال غرب چهارمحال و بختیاری، جنوب غرب آذربایجان غربی و غرب کردستان و پنج‌شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۴ شمال و شرق خوزستان، جنوب لرستان، شمال و غرب چهارمحال و بختیاری درگیر این مخاطره خواهند شد.
بر اثر این مخاطره بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر به صورت گسترده، انسداد راه‌های روستایی و اختلال در جاده‌ها، اختلال جدی در سفرهای بین شهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیت‌های عمرانی، خسارت به برخی زیرساخت‌ها مانند خطوط انتقال برق و غیره در مناطق یادشده محتمل است.
این سازمان به ساکنان، مسافران و مسئولان استان‌های فوق موارد زیر را توصیه کرد: عدم توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، بازگشایی کانال‌ها و آبروها درون و برون شهری، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امداد رسان، اجتناب از سفرهای برون شهری، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایرکوچ‌رو

هشدار نارنجی

همچنین، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی از تشدید فعالیت سامانه بارشی همراه با رگبار شدید باران، رعدوبرق، تگرگ و وزش باد شدید خبر داد.
بر این اساس، چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۳ آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، کردستان، شرق لرستان و جنوب خوزستان، زنجان و همدان و پنج‌شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۴ خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، جنوب اردبیل، شمال غرب فارس، شمال بوشهر، غرب و جنوب اصفهان، زنجان، ارتفاعات در استان‌های مازندران و گیلان درگیر این مخاطره جوی خواهند شد.
بر اثر این مخاطره آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، صاعقه، خسارت به سازه‌های موقت، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی در مناطق یادشده محتمل است.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای