خبر فوری
شناسه خبر: 44463

گشنیز پلو غذای لذیذ ایرانی

تنوع غذاهای ایرانی آنقدر زیاد است که با هر ذائقه و سلیقه‌ای می‌توانید از غذاهای لذیذ و بی‌نظیر آن لذت ببرید. یکی از این غذاهای دلپذیر گشنیزپلو است که جزو غذاهای اصیل ایرانی محسوب می‌شود.

گشنیز پلو غذای لذیذ ایرانی

اخبار سبز کشاورزی؛ گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی می‌توانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آورده‌ایم، آماده می‌شود.

مواد لازم گشنیز پلو با مرغ

مواد لازم            میزان لازم

برنج      ۲ پیمانه

مرغ       ۹۰۰ گرم

گشنیز   ۱ لیوان

پیاز       ۱ عدد

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری

دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

زرد چوبه           ۱/۲قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل       به میزان لازم

برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب "طرز تهیه برنج آبکش" برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.

مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.

مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید.

مرحله پنجم: به گزارش وب گاه نمناک، سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.

مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای