خبر فوری
شناسه خبر: 48090

در طول تغییرات فصلی هیدراته بمانید

آب مورد نیاز بدن خود را با این خوراکی‌ها تامین کنید

تغییر فصل زمانی است که بدن ما برای حفظ سطح آب بهینه به تنظیم دوباره نیاز دارد.

آب مورد نیاز بدن خود را با این خوراکی‌ها تامین کنید

به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از تایمز آف ایندیا، در این مطلب به ۷ ماده غذایی اشاره کرده‌ایم که می‌تواند به شما کمک کند در طول تغییرات فصلی هیدراته بمانید و آب مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.

خیار:

این سبزی یکی از منابع عالی هیدراتاسیون (آبرسانی) به حساب می‌آید که حاوی حدود ۹۵ درصد آب است. خیار کم کالری و سرشار از ویتامین‌های K،C است.

این سبزی را می‌توان در سالاد، ساندویچ یا به عنوان یک میان وعده ترد همراه با هوموس یا دیپ ماست میل کرد. طعم ملایم خیار، آن را برای همراهی همه غذاهای مختلف به گزینه‌ای مناسب تبدیل کرده است.

کرفس:

تقریبا ۹۵ درصد این میوه آب است و در طول تغییرات فصلی یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما است.

کرفس همچنین منبع خوبی از فیبر، ویتامین K و پتاسیم است. ساقه‌های کرفس را با کره آجیل بخورید یا آن‌ها را به سالاد اضافه کنید، یا در اسموتی‌ها مخلوط کنید تا به بدن‌تان بیشتر آبرسانی کند.

توت فرنگی:

این میوه نه تنها خوشمزه است، بلکه نیاز بدن‌ به آب را نیز تا حد زیادی تامین می‌کند و حدود ۹۱ درصد آب دارد.

توت فرنگی سرشار از ویتامین C، منگنز و آنتی اکسیدان هستند. توت فرنگی را به بلغور جو دوسر و ماست اضافه کنید یا از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید. همچنین می‌توانید آن را با اسموتی‌های با طراوت ترکیب کنید.

آب نارگیل:

این آبمیوه یک نوشیدنی حاوی الکترولیت‌های طبیعی است که آن را به گزینه‌ای عالی برای هیدراتاسیون تبدیل می‌کند. آب نارگیل کالری کمی دارد و حاوی الکترولیت های ضروری مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم است.

از این آبمیوه به تنهایی لذت ببرید یا از آن به عنوان پایه‌ای برای اسموتی‌ها یا نوشیدنی‌های ورزشی استفاده کنید تا مایعات از دست رفته را در طول فعالیت بدنی جبران کند.

پرتقال:

این میوه نه تنها منبع عالی از ویتامین C است، بلکه حدود ۸۶ درصد آب دارد. بخش‌های آبدار پرتقال میان‌وعده‌ای با طراوت را فراهم می‌کند و می‌تواند به هیدراته نگه داشتن شما کمک کند.

برش‌های پرتقال را به سالاد اضافه کنید، آن‌ها را در اسموتی‌ها مخلوط کنید یا از آن‌ها به عنوان میان‌وعده برای رفع تشنگی لذت ببرید.

فلفل دلمه‌ای:

این سبزی، به خصوص انواع قرمز و زرد آن، از حدود ۹۲ درصد آب تشکیل شده و سرشار از ویتامین‌های A و C است. فلفل دلمه ای را می‌توان به صورت خام در سالاد استفاده کرد یا به گوشت و مرغ سرخ شده یا هرنوع غذای برشته‌ای اضافه کرد. بافت شیرین و ترد، فلفل دلمه‌ای را به یک میان وعده لذیذ و آبرسان تبدیل می‌کند.

کدو سبز:

این سبزی یکی دیگر از سبزیجات غنی از آب است که حدود ۹۵ درصد آب دارد. کدو سبز کم کالری و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم است. از کدو سبز در سالاد استفاده کنید، آن را به عنوان جایگزین ماکارونی به صورت مارپیچی در آورید یا به عنوان غذای جانبی کبابی کنید.

افزودن کدو سبز به وعده‌های غذایی می‌تواند به افزایش هیدراتاسیون (آبرسانی) در طول تغییرات فصلی کمک کند./ همشهری آنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای