آخرین خبرها:
شناسه خبر: 28183

افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار تا پایان برنامه هفتم

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه، افزایش مصرف سرانه آبزیان در سبد خانوار باید از ۸ به ۱۱ گرم برسد.

افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار تا پایان برنامه هفتم
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه، افزایش مصرف سرانه آبزیان در سبد خانوار باید از ۸ به ۱۱ گرم برسد.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی ؛ عباس مختاری افزود: برای رسیدن به عدد ۶۴۰ هزار تن تولید در برنامه تحولی لازم است که بازارسازی انجام شود که این امر به راهبردهای مختلف نیاز دارد.
مختاری ادامه داد: شش برنامه راهبردی برای افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار تدوین شده است که در بخش ترویج فرهنگ آبزی‌مصرفی، رسانه‌های جمعی و ملی به عنوان بازوان اصلی می‌توانند در این زمینه یاریگر شیلات باشند.
مختاری با اشاره به انواع قالب‌های برنامه‌سازی تاکید کرد: ساخت برنامه‌های گفتگومحور، خلق شخصیت‌های کارتونی همراه با معرفی تولیدات دانش‌بنیان جدید شیلاتی و غذاهای سریع سلامت در حوزه آبزیان به همکاری‌های بلندمدت نیاز دارد.
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازممان شبلات همچنین گفت: افزایش رویدادهای ملی، چون نمایشگاه‌ها، فستیوال‌های شاد که در دنیا سابقه‌ای بیش از پنج دهه دارد، همکاری‌های رسانه‌ای، چون شبکه سلامت را می‌طلبد.
مختاری در ادامه به طرح پایلوتی که در استان قم برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: برای توسعه تولید و مصرف آبزیان با شبکه تلویزیونی استان قم و متخصصان، برنامه‌هایی را در دست اجرا داریم.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای