از نظر گیاهشناسی ترب سیاه با نام علمی (Raphanus sativus var. niger) شناخته می شود. این گیاه یک گیاه دو ساله از خانواده شببویان (Brassicaceae) است
زردچوبه گیاهی علفی و چندساله است که بومی جنوب آسیا بهویژه هند و اندونزی بوده و امروزه در مناطق گرمسیری مختلف جهان کشت میشود.
نام علمی اسطوخودوس Lavandula angustifolia است. این گیاه با نامهای دیگری مانند Lavandula officinalis و Lavandula vera نیز شناخته میشود.
نرخ رشد جمعیت ایران در سالهای اخیربه طور چشمگیری کاهش یافته و طبق آمار جدید، در سال ۱۴۰۲ به حدود ۰.۸۸ تا ۱.۱ درصد رسیده است
در بدن ما میکروارگانیسم های فراوانی وجود دارد که بخشی از میکروبیوم محسوب شده و در سراسر بدن یافت می شوند
پیاز گیاهی دو ساله از خانواده آلیاسه و از نزدیکان سیر، ترهفرنگی و پیازچه است. این گیاه دارای یک پیاز (غده زیرزمینی) گوشتی و لایهلایه است
سیر (Allium sativum) یکی از قدیمیترین گیاهان دارویی و خوراکی است که از دیرباز در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار گرفته است.
بسیاری از مردم، زیره را بهعنوان گیاهی معمولی یا معطر میشناسند. این در حالی است که دنیای گیاهان دارویی، گسترهای وسیع را در خود جای داده است.